Visum Indonesie

Op Indonesie.nl lees je over de mooiste plekken van dit prachtige land. Logisch natuurlijk dat je ze met eigen ogen wilt gaan bekijken! Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Indonesië is het regelen van je visum. Je wilt immers niet aan de poorten van het paradijs geweigerd worden, toch? Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Indonesië snel en goed af te ronden.

Heb ik een visum nodig voor Indonesië?

Om als toerist te kunnen reizen naar Indonesië, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum kun je bij aankomst in Indonesië aanschaffen, maar je hebt dan geen garantie dat je het land binnenkomt. Dit visum is dertig dagen geldig.

Als je langer dan dertig dagen als toerist in Indonesië wilt blijven, moet je het toeristenvisum voorafgaand aan je reis aanvragen. Dit visum is negentig dagen geldig. Je mag maximaal zestig dagen in Indonesië verblijven met dit visum.

Visum aanvragen Indonesië

Om je visum voor Indonesië succesvol aan te kunnen vragen, moet je onder meer een aanvraagformulier invullen. Dit aanvraagformulier kun je vinden op Visumcentrale.nl. Lees meer over de verdere benodigdheden voor jouw visumaanvraag voor Indonesië op Visumcentrale.nl.

De ambassade werkt op afspraak via een online afsprakensysteem voor het indienen van aanvragen. Hou er rekening mee dat de verwerking van je visumaanvraag hierdoor tot vier weken kan duren. Vraag je visum dus ruim voor vertrek naar Indonesië aan!

De tarieven van de Indonesische ambassade en van Visumcentrale.nl worden per reiziger berekend. De totale kosten van je visumaanvraag hangen af van de diensten die je selecteert, het aantal reizigers en het aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft om je visumaanvraag te verwerken.

Geldigheid paspoort Indonesië

Je paspoort moet minstens zeven maanden na aankomst in Indonesië geldig zijn. Verder moet het paspoort twee lege, tegenover elkaar liggende, visumpagina's bevatten. Het paspoort moet bovendien vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud. Kijk voor meer informatie op Visumcentrale.nl.

Om een visum voor Indonesië aan te kunnen vragen, moet je een paspoort kunnen overleggen dat bij aankomst in Indonesië minimaal zes maanden geldig is. Wil je weten welke documenten je nog meer moet aanleveren voor de visumaanvraag voor Indonesië? Lees dan verder op Visumcentrale.nl.

Deel dit artikel met je vrienden!

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesie kenner
Specialisten Indonesie
Reizen Indonesie
Meer Reizen
Sponsors
Meer Indonesie.nl
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesie kenner
Reis van de maand
Combi cultuur en lesgeven Bali - va € 625
reis_vd_maand_indonesie_bali.jpg

Dit vrijwilligersproject op Bali, Indonesië combineert vrijwilligerswerk (lesgeven) met het ontdekken van de Balinese cultuur. Wat een mooie combi!

Bekijk reis