Indonesie.nl Win 2 kaartjes voor tentoonstelling Het leven van Boeddha
Like ons op Facebook

Win 2 kaartjes voor tentoonstelling Het leven van Boeddha - Indonesie.nl

De tentoonstelling Het leven Boeddha, de weg naar nu is tot en met 3 februari 2019 te zien in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. Op 15 september werd de tentoonstelling geopend door Zijne Heiligheid de Dalai Lama. De tentoonstelling vertelt het levensverhaal van de Boeddha en zijn levensfases die symbool staan voor het Boeddhisme. Deze vormen het verhaal van de tentoonstelling: de geboorte, de ommekeer, de verlichting, de eerste leerrede en zijn overlijden.

Millennia-oude objecten en hedendaagse kunst komen in de tentoonstelling bijeen. Het oudste object dateert uit de derde eeuw. Een van de opvallendste stukken is een ruim twee meter lange rolschildering, afkomstig uit de persoonlijke bezittingen van de Dalai Lama. De moderne kunst betreft werken van internationaal bekende kunstenaars als Ai Weiwei en Yoko Ono.
Foto’s: Ben Janssens

Meer informatie:
Tentoonstelling: Het leven van Boeddha, de weg naar nu
Plaats: De Nieuwe Kerk, Dam te Amsterdam
Datum en tijd: 16 september 2018 t/m 3 februari 2019 10:00 - 17:00
Prijs: €17,50

Zó maak je kans om te winnen

Wil jij deze tentoonstelling graag bijwonen? Wij mogen van De Nieuwe Kerk vijf keer twee kaartjes weggeven voor Het leven van Boeddha, de weg naar nu. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Wie neem jij mee naar deze tentoonstelling en waarom?

Vul hieronder je antwoord in. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

 

 
Like deze pagina

Specialisten Indonesië

Meer Indonesie.nl

Sponsors