Indonesie.nl Win boek Terasi, mijn jeugd in Indië
Like ons op Facebook

Win boek Terasi, mijn jeugd in Indië

Wil jij meer te weten komen over het leven in Nederlands-Indië in het begin van de twintigste eeuw? En ben jij vooral geïnteresseerd in iemand persoonlijke verhaal en ervaringen? Dan is het boek Terasi, mijn jeugd in Indië helemaal wat voor jou! 

Hans groeit als wees op bij verschillende familieleden die voor hem uiteenlopende werelden vertegenwoordigen. Zo leeft hij soms in een echt Indo-huishouden en moet hij bij een ander familielid in huis juist zijn ‘Indische’manieren afleren. In het boek vertelt journalist en schrijver Hans Beynon over zijn leven in Nederlands-Indië.

Beynon maakt zijn verhaal extra bijzonder door het gebruik van verschillende perspectieven. De koloniale tijd beschrijf hij namelijk vanuit het perspectief van een kind, de oorlog vanuit de beleving van een puber en de Japanse bezetting door de ogen van een jongvolwassenen. 

Meer informatie: 
Terasi, mijn jeugd in Indië – Hans Beynon
Uitgeverij: LM Publishers
Pagina’s: 232
Verschijningsdatum: 13 januari 2017
Prijs: €17,50

Win het boek Terasi, mijn jeugd in Indië

Ben jij ook zo benieuwd naar het persoonlijke verhaal van Hans Beynon? Van uitgeverij LM Publishers mogen wij maar liefst vijf exemplaren van het boek Terasi weggeven! Beantwoord de onderstaande prijsvraag.

Vertel ons waarom jij graag meer te weten wil komen van het Nederlands-Indië van de begin 20e eeuw! 

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina

Specialisten Indonesië

Meer Indonesie.nl

Sponsors