Indonesie.nl Win Groot Indonesisch kookboek
Like ons op Facebook

Win Groot Indonesisch kookboek

De wereld kent zo veel verschillende keukens. Maar geen één is zó lekker als de Indonesische. Lik jij ook je lippen af bij het horen van Soto Ajam, eend met Balinese kruiden of spekkoek? En heb je geen zin meer om dit elke keer bij de toko op de hoek te halen, maar wil je deze overheerlijke gerechten zelf in elkaar flansen? Dan hebben wij het perfecte kookboek voor jou!

Het Groot Indonesisch kookboek van Beb Vuyk is al ruim dertig jaar de bijbel van het Indonesische eten. Beginnende en gevorderde kookfanaten hebben dankzij honderden recepten kennis gemaakt met deze overheerlijke keuken en weten de lekkerste gerechten op tafel te toveren. 

Ben je nog maar een groentje in de keuken? Geen zorgen! Beb Vuyk heeft een aantal hele handige tips voor je én een overzicht van alle ingrediënten per gerecht, zodat jij precies weet wat tahoe baksoe en rendang is. Dus pak dat schort en kokkerellen maar!

Meer informatie
Boek: Groot Indonesisch kookboek
Schrijver: Beb Vuyk
Datum uitgifte: November 2014
Pagina’s: 432 pg.
Prijs: €29,99

Zó maak je kans om te winnen

Wil jij de lekkerste Indonesische gerechten maken? Wij mogen van Kosmos Uitgevers vijf exemplaren van het Groot Indonesisch kookboek weggeven! Beantwoord onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Waarom wil jij dit kookboek hebben?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina

Specialisten Indonesië

Meer Indonesie.nl

Sponsors