Indonesie.nl Win online Indonesische taalcursus!
Like ons op Facebook

Win online Indonesische taalcursus

Ben jij die echte Indonesiëfan en vind jij het heerlijk om je met de taal en cultuur van Indonesië bezig te houden? Denk jij daarnaast na over vrijwilligerswerk op Bali? Dan is deze Indonesische taalcursus van Volunteer Guide Bali echt wat voor jou!

Volunteer Guide Bali is vijf jaar geleden opgezet door Lara Dondei. Lara heeft zelf veel ervaring met vrijwilligerswerk op grote schaal en heeft gemerkt dat hieraan vaak ongewilde negatieve effecten zitten voor de bevolking die het vrijwilligerswerk ontvangt. Lara wil met haar Volunteer Guide graag verantwoordelijke voorbereiding geven aan aanstaande vrijwilligers en op deze manier zorgen voor een ethische vorm van vrijwilligerswerk.  

Een van deze voorbereidingen bestaat uit het leren van de taal. Hiervoor biedt Volunteer Guide Bali online Indonesische taalcursussen aan. Tijdens deze taalcursussen leer je de basis van de taal door middel van video’s waarbij je de uitspraak oefent terwijl ondertussen de grammatica wordt uitgelegd.  

Meer informatie:
Volunteer Guide Bali – 1 jaar geldige online taalcursus Indonesisch
Taal: Indonesisch
Prijs: €59,-

Win online taalcursus Volunteer Guide Bali

Wil jij graag de Indonesische taal onder de knie krijgen? Van Volunteer Guide Bali mogen wij driemaal een online taalcursus weggeven, waarmee je maar liefst een jaar lang Indonesisch leert! Beantwoord de onderstaande prijsvraag. 

Waarvoor ga jij deze Indonesische taalcursus gebruiken?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 
Like deze pagina

Specialisten Indonesië

Meer Indonesie.nl

Sponsors