Indonesie.nl Win twee kaartjes voor CinemAsia Film Festival
Like ons op Facebook

Win twee kaartjes voor CinemAsia Film Festival – Indonesie.nl

Ben jij als Indonesië-fan benieuwd naar het échte Indonesië? Op 6 maart gaat de elfde editie van CinemAsia van start in Amsterdam. Tijdens dit filmfestival worden de nieuwste werken van meer dan dertig filmmakers uit diverse Aziatische landen vertoond, van kaskrakers tot spraakmakende kunsthuisfilms en aangrijpende documentaires. Daarnaast is er ook aandacht voor de verhalen van Nederlands-Aziatische filmmakers, schrijvers, cinematografen en acteurs die je maar zelden ziet in Nederlandse bioscopen.

Het thema van 2018 is de jongere generatie. Zes dagen lang staan filmtheaters Kriterion en Rialto volledig in het teken van de hedendaagse Aziatische cinema rondom dit onderwerp. Extra leuk is dat er dit jaar een speciale focus ligt op Indonesië, waar de filmindustrie de afgelopen jaren een boost heeft gehad. Zo laat The Seen And Unseen een prachtig verhaal over verlies en rouw van een tweeling in de Balinese cultuur zien.

Meer informatie: 
CinemAsia Film Festival
Locatie: Filmtheater Rialto Ceintuurbaan 338 en filmtheater Kriterion Roetersstraat 170
Datum: 6 - 11 maart 2018
Prijs regulier ticket: €10,-

Zó maak jij kans op een van de volgende Indonesische films

Wil jij een van de Indonesische films zien? Wij mogen van CinemAsia Film Festival voor elk van de onderstaande films twee kaartjes weggeven. Zoek jouw favoriet uit en beantwoord de prijsvraag in het veld ONDER de trailers.

Welke Indonesische film wil jij zien en waarom?

 

The Seen And Unseen
Zondag 11 maart, 12.15 uur, Rialto bovenzaal

Marlina The Murderer In Four Acts
Woensdag 7 maart, 21.00 uur, Kriterion K1

Tarling Is Darling
Vrijdag 9 maart, 13.00 uur, Kriterion K2

Vul hieronder je antwoord in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

 
Like deze pagina

Specialisten Indonesië

Meer Indonesie.nl

Sponsors