Visfrikadel

Visfrikadel

door Getaway Travel

Dit recept voor visfrikadel komt uit het kookboek van schoonmoeder Mary Bruckel-Beiten 'De "Hollandse" en de Indische rijsttafel'.

Benodigdheden:

- 3 a 4 ons gekookte of gebakken vis van een stevige soort
- 2 gekookte aardappelen
- 1 ei
- 2 lepels gesnipperde uitje
- 1/2 theelepel knoflook
- 1 kopje melk
- 1 theelepel kerrie en zout

Bereiding:
- De vis wordt met een vork fijngemaakt en van de graten ontdaan.
- De aardappelen maakt men eveneens fijn.
- Men voegt hierbij het geklopte ei, de ingredienten en de vis.
- Deze massa wordt samen geroerd met 1 kopje melk.
- Men kan deze frikadel in een vuurvaste schotel, welke vooraf met boter is besmeerd, in de oven zetten, of ballen maken en braden.

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors