Bouw je eigen Indonesië avontuur! Op deze pagina kies je uit specialisten die bouwstenen aanbieden
Like ons op Facebook

Bouwstenen Indonesie

Zoek je bouwstenen om je reis naar Indonesie zelf samen te stellen? Hieronder vind je diverse goede specialisten die bouwstenen aanbieden naar Indonesie.

Zoek je bouwstenen om je reis naar Indonesie zelf samen te stellen? Hieronder vind je diverse goede specialisten die bouwstenen aanbieden naar Indonesie.

Indonesie online

Creëer jouw individuele rondreis met de bouwstenen van Riksja Indonesië – korte reizen met vervoer, slaapplekken en activiteiten. Slaap tussen de apen, ontdek de wonderen van Yogyakarta en relax op de witte stranden van Gili Meno. Zo proef je de sfeer van het land. We zijn zelf op de verschillende eilanden geweest en helpen je graag jouw reis in elkaar te puzzelen. Selamat datang!

bekijk alle reizen van Indonesie online Best geboekte reizen

333TRAVEL

Wilt u een afwisselende rondreis door Indonesië maken? Bouw dan zelf uw reis met de bouwstenen van 333 Travel. U kunt kiezen uit tientallen bouwstenen en daarmee een vakantie samenstellen. U bepaalt zelf voor welke excursies, trektochten en tours u gaat. Alle entreegelden zitten bij de prijs van de reis inbegrepen.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

Evaneos

Bent u benieuwd wat de belangrijkste bezienswaardigheden van Indonesië zijn en welke plekken u echt niet mag overslaan? Een lokale reisagent in Indonesië, waar Evaneos u mee in contact brengt, vertelt het u allemaal graag. Tevens heeft Evaneos een aantal voorbeeldreizen naar Indonesië samengesteld die u kunt gebruiken ter inspiratie en die u naar eigen wens kunt aanpassen en personaliseren.

Dimsum Reizen

Krijg jij net als wij geen genoeg van Azië? Boek je volgende vakantie naar Indonesië dan met Dimsum Reizen. Bij ons kun je de hele reis 100% naar eigen wens samenstellen. Gebruik onze bouwstenen als inspiratie voor jouw eigen reis en vul deze aan met excursies en hotels. Stuur je ideeën vervolgens naar ons op voor een vrijblijvende offerte. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een routeomschrijving en prijsopgave voor je reis naar Indonesië. 

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Aini, onze reisspecialist in Indonesië. Zij kent Indonesië door en door en heeft ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Zij kan je adviseren over de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weet waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar Indonesie. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door het prachtige Indonesie samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van het prachtige Indonesie.

bekijk alle reizen van Van Verre reizen Best geboekte reizen

Merapi Tour & Travel

Met de bouwstenen van Merapi knoopt u uw eigen ideale rondreis aan elkaar. Onze bouwstenen zijn voorbeeldreizen op een van de eilanden in de Gordel van Smaragd. Bijvoorbeeld naar de jungle en het Tobameer in noord Sumatra, of het parelwitte strand en de cultuur van Torajaland in zuid Sulawesi. Onze bouwstenen zijn rondreizen met een combinatie van cultuur, natuur en highlights. 

bekijk alle reizen van Merapi Tour & Travel Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Hotelcombinatie vakantie Hoogtepunten van Bali - va € 1389
Hotelcombinatie vakantie Hoogtepunten van Bali

Tijdens deze 20-daagse reis leert u het schitterende eiland Bali goed kennen

  • Bezoek het bekende kunstenaarsdorpje Ubud!
  • Maak een boottocht of ontdek de onderwaterwereld van Lovina Beach duikend of snorkelend
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner

Meer Indonesie.nl