Bouw je eigen Indonesië avontuur! Op deze pagina kies je uit specialisten die bouwstenen aanbieden
Like ons op Facebook

Bouwstenen Indonesie

Zoek je bouwstenen om je reis naar Indonesie zelf samen te stellen? Hieronder vind je diverse goede specialisten die bouwstenen aanbieden naar Indonesie.

Zoek je bouwstenen om je reis naar Indonesie zelf samen te stellen? Hieronder vind je diverse goede specialisten die bouwstenen aanbieden naar Indonesie.

Riksja Indonesie

Creëer jouw individuele rondreis met de bouwstenen van Riksja Indonesië – korte reizen met vervoer, slaapplekken en activiteiten. Slaap tussen de apen, ontdek de wonderen van Yogyakarta en relax op de witte stranden van Gili Meno. Zo proef je de sfeer van het land. We zijn zelf op de verschillende eilanden geweest en helpen je graag jouw reis in elkaar te puzzelen. Selamat datang!

bekijk alle reizen van Riksja Indonesie Best geboekte reizen

333travel

Wilt u een afwisselende rondreis door Indonesië maken? Bouw dan zelf uw reis met de bouwstenen van 333travel. U kunt kiezen uit tientallen bouwstenen en daarmee een vakantie samenstellen. U bepaalt zelf voor welke excursies, trektochten en tours u gaat. Alle entreegelden zitten bij de prijs van de reis inbegrepen.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Krijg jij net als wij geen genoeg van Azië? Boek je volgende vakantie naar Indonesië dan met Dimsum Reizen. Bij ons kun je de hele reis 100% naar eigen wens samenstellen. Gebruik onze bouwstenen als inspiratie voor jouw eigen reis en vul deze aan met excursies en hotels. Stuur je ideeën vervolgens naar ons op voor een vrijblijvende offerte.

Evaneos

Bent u benieuwd wat de belangrijkste bezienswaardigheden van Indonesië zijn en welke plekken u echt niet mag overslaan? Een lokale reisagent in Indonesië, waar Evaneos u mee in contact brengt, vertelt het u allemaal graag. Tevens heeft Evaneos een aantal voorbeeldreizen naar Indonesië samengesteld die u kunt gebruiken ter inspiratie en die u naar eigen wens kunt aanpassen en personaliseren.

Van Verre Reizen

Met onze bouwstenen Indonesië reis je letterlijk naar alle uithoeken van Indonesië, van een spiritueel verblijf op Bali, een 3-daagse cruise over de Rungan rivier op Kalimantan tot aan een bezoek aan Dani-papoea’s in Irian Jaya. Al deze bouwstenen kunnen we aan elkaar koppelen en stemmen we af op jouw persoonlijke reiswensen. Onze Indonesië-specialist helpt je graag!

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Aini, onze reisspecialist in Indonesië. Zij kent Indonesië door en door en heeft ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Zij kan je adviseren over de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weet waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Merapi Tour & Travel

Met de bouwstenen van Merapi knoopt u uw eigen ideale rondreis aan elkaar. Onze bouwstenen zijn voorbeeldreizen op een van de eilanden in de Gordel van Smaragd. Bijvoorbeeld naar de jungle en het Tobameer in noord Sumatra, of het parelwitte strand en de cultuur van Torajaland in zuid Sulawesi. Onze bouwstenen zijn rondreizen met een combinatie van cultuur, natuur en highlights. 

bekijk alle reizen van Merapi Tour & Travel Best geboekte reizen

Selamat Jalan Tour

Creëer jouw eigen  individuele rondreis met de bouwstenen van Selamat Jalan Tour. Dit zijn koppelbare blokken over de gehele archipel die u met elkaar kunt combineren. Korte trips met vervoer, Nederlands/Engelssprekende gids,  accommodaties en excursies. Slaap in de Jungle, ontdek de eigenaardigheden van Yogyakarta, beklim een vulkaan en relax op de witte stranden van de Gili eilanden. 

Ontvang de leukste Indonesië reisroutes

Ga jij op rondreis door Indonesië of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Indonesië.

Win jouw droomreis!

Feest! Getaway Travel geeft samen met Sawadee een compleet verzorgde droomreis voor twee personen weg. Doe mee met onze winactie en wie weet vlieg jij straks naar Amerika, Australië, Zuid-Afrika, Indonesië, Nieuw-Zeeland of Guatemala!

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Rondreis Sumatra, Sulawesi, Bali & Lombok - va € 2195
Rondreis Sumatra, Sulawesi, Bali & Lombok

Geniet van het beste van vier prachtige eilanden van de eilandenstaat Indonesië

  • Indrukwekkende natuur van het regenwoud van Sumatra
  • Geniet van een ontspannen afsluiting op Bali en Lombok
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner

Meer Indonesie.nl