Zoek je een vliegticket naar Indonesië? Vind hieronder de beste aanbieders en goedkoopste tickets
Like ons op Facebook

Vliegtickets Indonesie

Het belangrijkste van je reis is misschien wel het boeken van vliegtickets naar Indonesië. Vanaf Nederland is het niet mogelijk om rechtstreeks naar Indonesië te vliegen. Je kunt ervoor kiezen om zelf verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Lees verder

Het belangrijkste van je reis is misschien wel het boeken van vliegtickets naar Indonesië. Vanaf Nederland is het niet mogelijk om rechtstreeks naar Indonesië te vliegen. Je kunt ervoor kiezen om zelf verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken.

Ook kun je en pakketreis boeken, waarbij vliegtickets naar Indonesië al zijn inbegrepen. Deze laatste optie komt voornamelijk voor wanneer je een reis boekt waarbij je in groepsverband reist.

Welke prijs betaal jij voor je ticket naar Indonesië?

Een ticket naar Indonesië kan sterk in prijs variëren, afhankelijk van het seizoen waarin je wilt rondreizen door Indonesië. De beste reistijd is in de periode mei tot en met september, en in deze periode zul je dan ook merken dat een ticket naar Indonesië duurder is dan in de overige maanden.

Maak gebruik van een binnenlands vliegticket in Indonesië

Gezien de grootte en de diversiteit van het land, is het aantrekkelijk om verschillende bestemmingen binnen Indonesië met elkaar te combineren. Hoewel je de eilanden kunt combineren per boot, is het ook mogelijk om een vliegticket binnen Indonesië te boeken en gebruik te maken van binnenlandse vluchten. Wanneer je lang genoeg van te voren boekt hoeft een binnenlands vliegticket voor Indonesië niet duur te zijn.

Vanuit Nederland vliegen naar Indonesië

Vanuit Nederland is het niet mogelijk om rechtstreeks te vliegen naar Indonesië. Wanneer je vliegtickets naar Indonesië boekt, bestaat je vluchtschema daarom altijd uit ten minste 1 tussenstop. Vaak vlieg je via grote steden in Azië als bijvoorbeeld Kuala Lumpur. Wanneer je wilt vliegen naar Indonesië en aan wilt komen op Jakarta, de hoofdstad van Indonesië, ben je inclusief tussenstop circa 15 uur onderweg.

Overige vliegticket bestemmingen

Vliegtickets Amerika
Vliegtickets Zuid-Afrika
Vliegtickets Australië
Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Qatar Airways

Met Qatar Airways vlieg je in de hoogste vorm van luxe naar Indonesië! Tegen de hoofdprijs zeker?! Nee, in tegendeel zelfs: voor aantrekkelijke tarieven vlieg jij al met deze 5-sterrenmaatschappij! En joh, trakteer jezelf en probeer de bekroonde Business Class! Dát is pas relaxed aankomen en gaat je avontuur in Indonesië goed van start!

bekijk alle reizen van Qatar Airways Best geboekte reizen

333TRAVEL

333TRAVEL is sinds 2000 de individuele verre reizen specialist naar Azië, Amerika en Zuid-Afrika. Naar Indonesië biedt 333TRAVEL scherp geprijsde vliegtickets en reizen op maat, individuele rondreizen, strandvakanties en bouwstenen.

Reisadviesdesk

Heb je moeite met het vinden van de voordeligste vliegtickets naar Indonesie? Het team van de Reisadvies Desk gaat op basis van je wensen en budget op zoek naar de beste vliegtickets naar Indonesie. Hierdoor scheelt het jou veel zoektijd en ben je verzekerd van een snel en betrouwbaar advies.

WTC.nl - World Ticket Center

Voordelige vliegtickets boek je bij WTC.nl - World Ticket Center. WTC.nl - World Ticket Center is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van airlines. Je hebt de keuze uit vele luchtvaartmaatschappijen. Vliegtickets naar Indonesie boek je gemakkelijk online. Heb je hulp nodig bij het boeken van je vliegtickets naar Indonesie? Geen probleem, de reisspecialisten van WTC.nl  - World Ticket Center staan dag en nacht voor je klaar.

bekijk alle reizen van WTC.nl - World Ticket Center Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Java & Bali No Hurries - va € 2158
Java & Bali No Hurries

Java heeft de bezoeker zeer veel te bieden, maar ook Bali is meer dan alleen een strandbestemming

  • Op Java maakt u kennis met steden zoals Jakarta, Bandung en Yogyakarta
  • Op Bali ziet u onder meer Tanah Lot, watervallen en kratermeren
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner

Meer Indonesie.nl