Zoek je een vliegticket naar Indonesië? Vind hieronder de beste aanbieders en goedkoopste tickets
Like ons op Facebook

Vliegtickets Indonesie

Het belangrijkste van je reis is misschien wel het boeken van vliegtickets naar Indonesië. Vanaf Nederland is het niet mogelijk om rechtstreeks naar Indonesië te vliegen. Je kunt ervoor kiezen om zelf verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Lees verder

Het belangrijkste van je reis is misschien wel het boeken van vliegtickets naar Indonesië. Vanaf Nederland is het niet mogelijk om rechtstreeks naar Indonesië te vliegen. Je kunt ervoor kiezen om zelf verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken.

Ook kun je en pakketreis boeken, waarbij vliegtickets naar Indonesië al zijn inbegrepen. Deze laatste optie komt voornamelijk voor wanneer je een reis boekt waarbij je in groepsverband reist.

Welke prijs betaal jij voor je ticket naar Indonesië?

Een ticket naar Indonesië kan sterk in prijs variëren, afhankelijk van het seizoen waarin je wilt rondreizen door Indonesië. De beste reistijd is in de periode mei tot en met september, en in deze periode zul je dan ook merken dat een ticket naar Indonesië duurder is dan in de overige maanden.

Maak gebruik van een binnenlands vliegticket in Indonesië

Gezien de grootte en de diversiteit van het land, is het aantrekkelijk om verschillende bestemmingen binnen Indonesië met elkaar te combineren. Hoewel je de eilanden kunt combineren per boot, is het ook mogelijk om een vliegticket binnen Indonesië te boeken en gebruik te maken van binnenlandse vluchten. Wanneer je lang genoeg van te voren boekt hoeft een binnenlands vliegticket voor Indonesië niet duur te zijn.

Vanuit Nederland vliegen naar Indonesië

Vanuit Nederland is het niet mogelijk om rechtstreeks te vliegen naar Indonesië. Wanneer je vliegtickets naar Indonesië boekt, bestaat je vluchtschema daarom altijd uit ten minste 1 tussenstop. Vaak vlieg je via grote steden in Azië als bijvoorbeeld Kuala Lumpur. Wanneer je wilt vliegen naar Indonesië en aan wilt komen op Jakarta, de hoofdstad van Indonesië, ben je inclusief tussenstop circa 15 uur onderweg.

Overige vliegticket bestemmingen

Vliegtickets Amerika
Vliegtickets Zuid-Afrika
Vliegtickets Australië
Vliegtickets Nieuw-Zeeland

333TRAVEL

333 Travel biedt losse vliegtickets én Ticket Plus pakketten aan naar Indonesië. Ticket Plus is een starterspakket dat bestaat uit een vliegticket, één overnachting en transfer van de luchthaven naar uw hotel. Een Ticket Plus pakket of los vliegticket is het perfecte startpunt van uw vakantie of rondreis in Indonesië. 

Tix.nl

Veilig en vertrouwd vliegtickets naar Indonesië boeken? Tix.nl vergelijkt gemakkelijk en snel alle luchtvaartmaatschappijen zodat je in een oogopslag het meest geschikte ticket naar Indonesië kunt vinden. Bij twijfel kun je persoonlijk en onafhankelijk advies aanvragen. Tix.nl is aangesloten bij ANVR, SGR en IATA.

WTC.nl - World Ticket Center

Voordelige vliegtickets boek je bij WTC.nl - World Ticket Center. WTC.nl - World Ticket Center is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van airlines. Vliegtickets naar Indonesie boek je gemakkelijk online. Heb je hulp nodig bij het boeken van je vliegtickets naar Indonesie? Geen probleem, de reisspecialisten van WTC.nl  - World Ticket Center staan voor je klaar.

bekijk alle reizen van WTC.nl - World Ticket Center Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Het pure Javaanse land - va € 2294
Het pure Javaanse land

Deze individuele rondreis Indonesië leidt u van West- naar Oost-Java, dwars door het centrum van ons koloniale verleden

  • Bezoek Bandung dat nog echt de koloniale grandeur ademt
  • Kijk je ogen uit in Yogyakarta , het culturele centrum van Java
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner

Meer Indonesie.nl