Door rijstvelden trekken of op het strand chillen? Vind hieronder de meest ervaren Indonesië specialisten

Indonesie Specialisten

Op zoek naar een Indonesië specialist? Bekijk hieronder de beste aanbieders van Nederland!

Riksja Indonesie

Online en toch persoonlijk: met Riksja Indonesië puzzel je jouw ideale rondreis in elkaar. We hebben verschillende bouwstenen om uit te kiezen: wil jij orang oetans spotten in de jungle, kennismaken met de Toraja’s of slapen in een waterpaleis? Bel of mail ons en vertel ons je favorieten. We zijn zelf in het land geweest dus adviseren je graag op basis van onze eigen ervaringen.

bekijk alle reizen van Riksja Indonesie Best geboekte reizen

Djoser

Maak gebruik van alle voordelen van een groepsreis terwijl je tegelijkertijd van veel individuele vrijheid geniet. Klinkt dat goed? Dan moet je bij Djoser zijn! Onze rondreizen door Indonesië volgen verrassende routes langs de verschillende eilanden. Wij zorgen voor een volledig uitgestippelde route, maar verplichten je niet om overal aan deel te nemen. Ontdek Indonesië vooral op je eigen manier!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Evaneos

Evaneos is een reisplatform dat zelf geen reizen organiseert, maar je in contact brengt met een lokaal reisbureau. De experts die daar werken kennen de bestemming als geen ander, ze wonen er immers zelf. Ontwerp samen met een van hen een reis die volledig aan jouw wensen en waarden voldoet. En ook na aankomst staan ze voor je klaar als dit nodig is.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

333travel

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van unieke verre reizen? Neem dan contact op met de reisspecialisten van 333travel. Wij verzorgen al meer dan 16 jaar rondreizen en vakanties op maat naar diverse verre bestemmingen, waaronder Indonesië. Onze ervaren Indonesië experts weten hoe ze uw wensen kunnen omtoveren tot een onvergetelijke vakantie.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Altijd naar het hart van een bestemming. Altijd comfortabel. Altijd uitstekende service en altijd de beste prijs. Dat is ANWB Vakantie. Wij nemen je mee naar het hart van Indonesië, laten je de mooiste highlights van de eilandengroep zien en laten je kennismaken met de bevolking en haar cultuur.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

In 1983 vond de eerste reis van Sawadee plaats en ruim dertig jaar later zijn we nog lang niet uitgereisd en nemen we je nog altijd graag mee naar de mooiste plekken ter wereld. Zoals Indonesië! Ga mee met een van onze groepsreizen en laat je betoveren door de schitterende landschappen en het heerlijke klimaat van Indonesië.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Wij van Van Verre Reizen zijn vol passie over Indonesië en samen hebben we al vele reizen naar Indonesië gemaakt. Naar alle eilanden en dat zie je terug in al onze rondreizen en bouwstenen. Uiteraard kennen we Bali goed, maar ook de Molukken, Irian Jaya (Papoea) en de kleine Soenda eilanden. Onze Indonesië-specialisten maken met passie een reis op maat voor jou.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

KidsReizen

Ga met het hele gezin op avontuur naar Indonesië. Elk eiland biedt wat anders en de vriendelijke lokale bewoners laten jullie graag de leukste plekjes zien. Fiets langs de weelderige rijstvelden van Bali, spot orang-oetans op Sumatra en zie indrukwekkende tempels en majestueuze vulkanen op Java. De reisspecialisten van KidsReizen kennen elke eiland uit eigen reiservaring met kinderen en helpen je graag met het uistippelen van jullie onvergetelijke familiereis naar Indonesië!  

bekijk alle reizen van KidsReizen Best geboekte reizen

Local Hero Travel

Bij Local Hero Travel regel je je reis rechtstreeks met Evy, je persoonlijke Indonesië reisexpert. Evy woont in Indonesië en heeft jarenlange ervaring met het organiseren van individuele rondreizen. Als local kent zij de mooiste plekjes en heeft zij de leukste insidertips voor je reis, zo wordt je reis pas echt bijzonder. Maak samen met Evy je rondreis op maat en boek met Nederlandse ANVR & SGR garanties. 

bekijk alle reizen van Local Hero Travel Best geboekte reizen

Vamonos Travels

De reisspecialisten van Vámonos Travels kennen Indonesië als geen ander en zijn regelmatig op reis om de mooiste onontdekte plekjes te bezoeken. Zij geven u graag advies om uw wensen zo goed mogelijk in de reis op te nemen zodat uw reis naar Indonesië een onvergetelijk avontuur wordt!

bekijk alle reizen van Vamonos Travels Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen is als kleine reisspecialist altijd op zoek naar verdieping en kwaliteit. Onze reisbestemmingen kennen we dan ook goed uit eigen ervaring. Wilt u een persoonlijke afspraak en langskomen om uw reiswensen concreet te maken? Wij maken graag tijd voor u vrij!

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

Merapi Tour & Travel

Merapi is dé Indonesië specialist sinds 1993. Onze landenspecialisten kennen de archipel als hun broekzak en stellen met passie een maatwerk reisvoorstel op, afgestemd op uw reiswensen en beperkingen. Regelmatig verzorgen we ook rootsreizen in klein groepsverband. Laat u inspireren tijdens één van onze maandelijkse Indonesië Reiscafés.

bekijk alle reizen van Merapi Tour & Travel Best geboekte reizen

Oak Travel

Oak Travel helpt je graag op weg bij je grote avontuur door Indonesië! Omdat dit jouw ultieme avontuur moet worden, staat het team klaar om je droomreis te verwezenlijken. Wil je gaan backpacken, surfen of deelnemen aan een groepsreis? Bij Oak Travel is het allemaal mogelijk. Neem een kijkje op de website.

bekijk alle reizen van Oak Travel Best geboekte reizen

Ontvang de leukste Indonesië reisroutes

Ga jij op rondreis door Indonesië of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Indonesië.

Je reis begint op Indonesie.nl

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Groepsrondreis Java & Bali - va € 2095
Groepsrondreis Java & Bali

18-daagse groepsrondreis

  • Maak indrukwekkende excursies naar de Borobudur en Prambanan
  • Wissel natuur en cultuur af, en ontspan aan de kust in Pangandaran
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner

Meer Indonesie.nl