Door rijstvelden trekken of op het strand chillen? Vind hieronder de meest ervaren Indonesië specialisten
Like ons op Facebook

Indonesie Specialisten

Op zoek naar een Indonesië specialist? Bekijk hieronder de beste aanbieders van Nederland!

Op zoek naar een Indonesië specialist? Bekijk hieronder de beste aanbieders van Nederland!

Rama Tours Holland

Rama Tours Holland bestaat sinds 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde en toonaangevende reisorganisaties voor individuele reizen naar onder andere Indonesië. De medewerkers van Rama Tours Holland hebben Indonesië persoonlijk bezocht en kunnen u op basis van eigen reiservaringen adviseren.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar Indonesie. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door het prachtige Indonesie samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van het prachtige Indonesie.

bekijk alle reizen van Van Verre reizen Best geboekte reizen

Indonesie online

Indonesië Online is een internet reisorganisatie. Je kunt bij ons je eigen reis samenstellen uit bouwstenen die zich afspelen op de verschillende eilanden. Om op al die plekken je weg te vinden is het gemakkelijk als je kunt leunen op een reisspecialist die je een beetje de weg kan wijzen. Je kunt ook kiezen voor één van de individuele rondreizen.

Rond de evenaar ligt een enorme archipel van tropische eilanden. Op ieder eiland wonen heel verschillende mensen met bijzondere gewoonten, bouwstijlen en religies. Op ieder eiland is de natuur weer anders met vaak regenwouden, meren en overal vulkanen en palmenstranden. Als je met een eigen auto, per boot, per vliegtuig of te voet door dit uitgestrekte gebied trekt, dan voel je overal de zwoele tropen, ruik je de specerijen. Je ziet mensen met hun zadelhuizen, betjaks, paardenkoetsjes, voorouderpoppen, tempels en offerandes. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk kleinschalige accommodaties te vinden die passen bij de sfeer en cultuur van de eilanden of gewoon prachtig liggen in een palmentuin of aan het strand. Op de site vind je veel informatie over al de mogelijkheden die je in Indonesië hebt.

bekijk alle reizen van Indonesie online Best geboekte reizen

Djoser

Maak gebruik van alle voordelen van een groepsreis terwijl je tegelijkertijd van veel individuele vrijheid geniet. Klinkt dat goed? Dan moet je bij Djoser zijn! Onze rondreizen door Indonesië volgen verrassende routes langs de verschillende eilanden. Wij zorgen voor een volledig uitgestippelde route, maar verplichten je niet om overal aan deel te nemen. Ontdek Indonesië vooral op je eigen manier!
 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Tenzing Travel Asia

Tenzing Travel Asia neemt u mee naar het bijzonder mooie Indonesië. Of u nu kiest voor Java, Bali, Sumatra of een van de andere eilanden, u gaat een onvergetelijke reis tegenmoet. Tenzing Travel is lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Indonesië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

333TRAVEL

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van unieke verre reizen? Neem dan contact op met de reisspecialisten van 333 Travel. Wij verzorgen al meer dan 16 jaar rondreizen en vakanties op maat naar diverse verre bestemmingen, waaronder Indonesië. Onze ervaren Indonesië experts weten hoe ze uw wensen kunnen omtoveren tot een onvergetelijke vakantie.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. U kunt bij NRV terecht voor zowel groepsreizen, privérondreizen en zonvakanties. Ook kunt u er voor kiezen uw reis zelf samen te stellen. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. U zult gegarandeerd met zeer veel enthousiaste verhalen thuiskomen. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'. 

Wilt u meer te weten komen over een bepaald land uit ons reisaanbod, alvast in de stemming komen voor uw reis of kennismaken met NRV? Bekijk dan onze website, bestel onze brochure of bezoek het sfeervolle NRV Reiscafé en laat u informeren tijdens één van onze landenpresentaties.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

NBBS Reizen

NBBS Reizen is gespecialiseerd in reizen op maat naar Indonesië. NBBS Reizen biedt individuele reizen en bouwstenen naar Indonesië, waarbij u overnacht in comfortabele en karakteristieke hotels. Bij veel van onze reizen kunt u kiezen uit twee of drie hotelcategorieën. Bij NBBS Reizen kunt u ook zelf uw reis samenstellen. ‘Maatwerk in verre reizen' is onze specialiteit. Sinds 1927!

Sawadee

Sawadee gaat verder dan alleen de bekende hoogtepunten en reist –in kleine groepen– ook naar de minder voor de handliggende (natuur)gebieden. 

Zo ga je het avontuur aan en zul je vaker onverwachte ontmoetingen hebben. De reisdagen zijn zo vaak mogelijk niet uitputtend lang, kiezen we dikwijls voor een binnenlandse vlucht en we verblijven bovendien graag meerdere nachten op een plek. Zo heb je tijd om echt te kunnen genieten van wat er is. De reizen worden begeleid door Nederlandstalige of lokale reisbegeleiders die allemaal hun reizigers met passie het land laten ervaren. En in al onze reizen is er aandacht voor natuur, milieu en de lokale bevolking, waarbij we samenwerken met diverse duurzame organisaties.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Merapi Tour & Travel

Merapi is dé Indonesië specialist sinds 1993. Onze landenspecialisten kennen de archipel als hun broekzak en stellen met passie een maatwerk reisvoorstel op, afgestemd op uw reiswensen en beperkingen. Regelmatig verzorgen we ook rootsreizen in klein groepsverband. Laat u inspireren tijdens één van onze maandelijkse Indonesië Reiscafés.

bekijk alle reizen van Merapi Tour & Travel Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Aini, onze reisspecialist in Indonesië. Zij kent Indonesië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Met Better Places reis je op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van een land dan vanuit een bus. Onze lokale reisspecialisten hebben veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Kras

Kras biedt momenteel reizen aan naar maar liefst meer dan honderd landen. Het brede en scherp geprijsde aanbod van Kras omvat autoreizen, stedenreizen, strandvakanties, culturele rondreizen, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles, theaterarrangementen en culinaire arrangementen.

bekijk alle reizen van Kras Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel is een gespecialiseerd reisbureau dat individuele maatreizen verzorgt naar Indonesië. Wij wijken af van de standaardreizen en kiezen voor een persoonlijke benadering, waarbij we echt luisteren naar de wensen van de reiziger. Of u nu wilt eilandhoppen in Indonesië of wilt genieten van een ontspannen strandvakantie; alles kan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Smaragd reizen verzorgt individuele reizen op maat naar Indonesie. U laat weten wat u wilt en wij maken de mooiste route door het prachtige Indonesie. Via alle onontdekte en onverwachte plekken. Wij geven u tips en alle vrijheid omdat wij Indonesie al kennen en er zelf vandaan komen.

Smart Indonesië

Ontdek Indonesië op jouw manier. Onze specialisten hebben slimme routes samengesteld waarmee je Indonesië op een afwisselende manier ontdekt. Reis per openbaar vervoer en slaap kleinschalig. Voeg de excursies toe die je leuk vindt en maak de reis zo actief, cultureel of relaxed als je zelf wilt.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen is als kleine reisspecialist altijd op zoek naar verdieping en kwaliteit. Onze reisbestemmingen kennen we dan ook goed uit eigen ervaring. Wilt u een persoonlijke afspraak en langskomen om uw reiswensen concreet te maken? Wij maken graag tijd voor u vrij!

Tabula Rasa Travel

Prachtige reizen door heel Indonesië, geheel op uw wensen afgestemd, van Sumatra tot Papua. Stijlvolle reizen, comfortabel privévervoer met airconditioning, eigen chauffeur en gids. Overnachtingen in elegante, sfeervolle 4 en 5 sterren hotels.

De Jong Intra Vakanties

U haalt méér uit uw Indonesië reis met de Jong Intra Vakanties! U beslist hoe u uw vakantie naar en door Indonesië wilt invullen en wij zorgen voor de rest! 

> Begeleiding van gespecialiseerde en ervaren eigen Nederlandssprekende reisleiding op al onze groepsrondreizen 

> Privé-rondreizen, geheel in uw eigen tempo, met uw persoonlijke chauffeur en Nederlands- of Engelssprekende gids 

> Strandvakanties Bali en Lombok waar u heerlijk kunt genieten van een lang verblijf óf na afloop van uw rondreis 

> Geheel naar uw eigen wensen uw reis laten samenstellen, wij helpen u graag om uw droomreis te verwezenlijken 

Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties voor vele tevreden reizigers verre reizen. De kwaliteit en veiligheid van uw reis voor de beste prijs staan bij ons hoog in het vaandel.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Java en Bali in vogelvlucht - va € 1023
Java en Bali in vogelvlucht

Deze tweeweekse rondreis leidt je langs bijzondere plaatsen op Java en Bali

  • Je avontuur begint tussen de theevelden en uitlopers van brommende vulkanen
  • Bezoek de culturele stad Yogyakarta en rijd op je fiets naar de Borobudur!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner

Meer Indonesie.nl