Door rijstvelden trekken of op het strand chillen? Vind hieronder de meest ervaren Indonesië specialisten
Like ons op Facebook

Indonesie Specialisten

Op zoek naar een Indonesië specialist? Bekijk hieronder de beste aanbieders van Nederland!

Op zoek naar een Indonesië specialist? Bekijk hieronder de beste aanbieders van Nederland!

Rama Tours Holland

Reizen met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Indonesie, Maleisië, Thailand, Vietnam, Myanmar, Laos, Cambodja, de Filippijnen, Australië en Nieuw-Zeeland. Bij Rama Tours Holland bent u verzekerd van een geheel verzorgde en tevens unieke en op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, u beslist!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar Indonesie. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door het prachtige Indonesie samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van het prachtige Indonesie.

bekijk alle reizen van Van Verre reizen Best geboekte reizen

Indonesie online

Indonesië Online is een internet reisorganisatie. Je kunt bij ons je eigen reis samenstellen uit bouwstenen die zich afspelen op de verschillende eilanden. Om op al die plekken je weg te vinden is het gemakkelijk als je kunt leunen op een reisspecialist die je een beetje de weg kan wijzen. Je kunt ook kiezen voor één van de individuele rondreizen.

Rond de evenaar ligt een enorme archipel van tropische eilanden. Op ieder eiland wonen heel verschillende mensen met bijzondere gewoonten, bouwstijlen en religies. Op ieder eiland is de natuur weer anders met vaak regenwouden, meren en overal vulkanen en palmenstranden. Als je met een eigen auto, per boot, per vliegtuig of te voet door dit uitgestrekte gebied trekt, dan voel je overal de zwoele tropen, ruik je de specerijen. Je ziet mensen met hun zadelhuizen, betjaks, paardenkoetsjes, voorouderpoppen, tempels en offerandes. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk kleinschalige accommodaties te vinden die passen bij de sfeer en cultuur van de eilanden of gewoon prachtig liggen in een palmentuin of aan het strand. Op de site vind je veel informatie over al de mogelijkheden die je in Indonesië hebt.

bekijk alle reizen van Indonesie online Best geboekte reizen

Tenzing Travel Asia

Tenzing Travel Asia neemt u mee naar het bijzonder mooie Indonesië. Of u nu kiest voor Java, Bali, Sumatra of een van de andere eilanden, u gaat een onvergetelijke reis tegenmoet. Tenzing Travel is lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017. 

Actie: ontvang een gratis Dominicus Reisgids bij uw boeking! 

Djoser

Ver weg of dichtbij, met Djoser zit je altijd goed. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsrondreizen en kennen de wereld inmiddels op ons duimpje. 

Je mooiste reis naar Indonesië maak je met Djoser! Bij Djoser kun je kiezen uit een ruim aanbod reizen naar meer dan honderd bestemmingen wereldwijd. Met de andere manier van reizen combineer je individuele vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf. Een Djoserreis volgt een uitgestippelde route, maar je hebt regelmatig een dag zonder vast programma, zodat je zelf kunt bepalen wat je gaat doen. Uiteraard is alles ter plaatse prima geregeld en zorgt onze deskundige en enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding voor een interessant programma en goed verloop van de reis. Hou je van een actieve manier van reizen en wil je meer van de cultuur en natuur zien dan de gebaande paden, dan is Djoser dé reisorganisatie voor jou!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Indonesië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

333TRAVEL

333TRAVEL is al sinds 2000 de individuele verre reizen specialist naar Azië, Amerika en Zuid Afrika. Wij verzorgen reizen op maat, individuele rondreizen, strandvakanties, stedentrips en fly drives naar 15 verre bestemmingen. Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit en ontzorgen u, want met één telefoontje is uw persoonlijke reis perfect geregeld.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. U kunt bij NRV terecht voor zowel groepsreizen, privérondreizen en zonvakanties. Ook kunt u er voor kiezen uw reis zelf samen te stellen. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. U zult gegarandeerd met zeer veel enthousiaste verhalen thuiskomen. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'. 

Wilt u meer te weten komen over een bepaald land uit ons reisaanbod, alvast in de stemming komen voor uw reis of kennismaken met NRV? Bekijk dan onze website, bestel onze brochure of bezoek het sfeervolle NRV Reiscafé en laat u informeren tijdens één van onze landenpresentaties.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

NBBS Reizen

NBBS Reizen is gespecialiseerd in reizen op maat naar Indonesië. NBBS Reizen biedt individuele reizen en bouwstenen naar Indonesië, waarbij u overnacht in comfortabele en karakteristieke hotels. Bij veel van onze reizen kunt u kiezen uit twee of drie hotelcategorieën. Bij NBBS Reizen kunt u ook zelf uw reis samenstellen. ‘Maatwerk in verre reizen' is onze specialiteit. Sinds 1927!

PANGEA Travel

Welke reizen zou u maken als u zelf zou kunnen kiezen? Als u niet gebonden was aan vaste vetrekdata of reisgidsen? Als u zelf uw betrouwbare vertegenwoordiging in Indonesië zou hebben? Het antwoord is simpel: Ónze reizen. PANGEA Travel is úw privé reisbureau. Bij ons vindt u geen standaard reizen. Alle reizen worden speciaal voor u op maat gemaakt! Wat de een onder luxe verstaat, is voor de ander een minimum aan comfort. De mogelijkheden zijn eindeloos bij PANGEA Travel.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Aini, onze reisspecialist in Indonesië. Zij kent Indonesië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Met Better Places reis je op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van een land dan vanuit een bus. Onze lokale reisspecialisten hebben veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

HSS Azië reizen

Stichting Het Schone Streven (‘Budi Utomo’ in het Indonesisch) heeft niet zonder reden deze naam. Wij werken namelijk zonder winstoogmerk. De verdiensten van onze reizen besteden we aan hulpverleningsprojecten in Indonesie. De rondreizen gaan meestal langs één van de projecten, zodat deelnemers zelf kunnen zien op welke manier Het Schone Streven deze projecten begeleidt.

Sinds de oprichting in 1990 organiseert Stichting Het Schone Streven diverse rondreizen door Indonesie tegen een scherpe prijs. Door de langdurige ervaring met het organiseren van rondreizen, hebben we goede contacten met mensen op de diverse reisbestemmingen. De rondreizen zijn geheel verzorgd, wat inhoudt dat de reizen allemaal inclusief volpension zijn en dat de meeste excursies bij de prijs zijn inbegrepen. Er wordt gevlogen met gerenommeerde vliegmaatschappijen zoals Singapore en Malaysia Airlines. De overnachtingen vinden plaats in goed verzorgde hotels. De Nederlands sprekende reisleiders, die het land op hun duimpje kennen, laten u graag kennis maken met de verschillende culturen die de eilandengroep van Indonesie rijk is. Om u de kans te geven het land van uw bestemming goed te leren kennen, nemen we de tijd voor onze reizen. De cultuur is per eiland weer anders en de natuur is overweldigend. Elke stop op een plaats duurt lang genoeg om alles in u op te nemen. U kunt dus op uw gemak alle indrukken verwerken. Naast de geplande excursies is er nog genoeg tijd om op uw eigen manier te genieten of om contact te leggen met de vriendelijke bevolking. U heeft de keuze uit rondreizen door Indonesie, Maleisië en Thailand.

Smaragd Reizen

Smaragd reizen verzorgt individuele reizen op maat naar Indonesie. U laat weten wat u wilt en wij maken de mooiste route door het prachtige Indonesie. Via alle onontdekte en onverwachte plekken. Wij geven u tips en alle vrijheid omdat wij Indonesie al kennen en er zelf vandaan komen.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen is als kleine reisspecialist altijd op zoek naar verdieping en kwaliteit. Onze reisbestemmingen kennen we dan ook goed uit eigen ervaring. Wilt u een persoonlijke afspraak en langskomen om uw reiswensen concreet te maken? Wij maken graag tijd voor u vrij!

Smart Indonesië

Ontdek Indonesië op jouw manier. Onze specialisten hebben slimme routes samengesteld waarmee je Indonesië op een afwisselende manier ontdekt. Reis per openbaar vervoer en slaap kleinschalig. Voeg de excursies toe die je leuk vindt en maak de reis zo actief, cultureel of relaxed als je zelf wilt.

Merapi Tour & Travel

Merapi is dé Indonesië specialist sinds 1993. Onze landenspecialisten kennen de archipel als hun broekzak en stellen met passie een maatwerk reisvoorstel op, afgestemd op uw reiswensen en beperkingen. Regelmatig verzorgen we ook rootsreizen in klein groepsverband. Laat u inspireren tijdens één van onze maandelijkse Indonesië Reiscafés.

bekijk alle reizen van Merapi Tour & Travel Best geboekte reizen

Tabula Rasa Travel

Prachtige reizen door heel Indonesië, geheel op uw wensen afgestemd, van Sumatra tot Papua. Stijlvolle reizen, comfortabel privévervoer met airconditioning, eigen chauffeur en gids. Overnachtingen in elegante, sfeervolle 4 en 5 sterren hotels.

Kras

Kras biedt momenteel reizen aan naar maar liefst meer dan honderd landen. Het brede en scherp geprijsde aanbod van Kras omvat autoreizen, stedenreizen, strandvakanties, culturele rondreizen, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles, theaterarrangementen en culinaire arrangementen.

bekijk alle reizen van Kras Best geboekte reizen

Sawadee

Sawadee gaat verder dan alleen de bekende hoogtepunten en reist –in kleine groepen– ook naar de minder voor de handliggende (natuur)gebieden. 

Zo ga je het avontuur aan en zul je vaker onverwachte ontmoetingen hebben. De reisdagen zijn zo vaak mogelijk niet uitputtend lang, kiezen we dikwijls voor een binnenlandse vlucht en we verblijven bovendien graag meerdere nachten op een plek. Zo heb je tijd om echt te kunnen genieten van wat er is. De reizen worden begeleid door Nederlandstalige of lokale reisbegeleiders die allemaal hun reizigers met passie het land laten ervaren. En in al onze reizen is er aandacht voor natuur, milieu en de lokale bevolking, waarbij we samenwerken met diverse duurzame organisaties.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

De Jong Intra Vakanties

U haalt méér uit uw Indonesië reis met de Jong Intra Vakanties! U beslist hoe u uw vakantie naar en door Indonesië wilt invullen en wij zorgen voor de rest! 

> Begeleiding van gespecialiseerde en ervaren eigen Nederlandssprekende reisleiding op al onze groepsrondreizen 

> Privé-rondreizen, geheel in uw eigen tempo, met uw persoonlijke chauffeur en Nederlands- of Engelssprekende gids 

> Strandvakanties Bali en Lombok waar u heerlijk kunt genieten van een lang verblijf óf na afloop van uw rondreis 

> Geheel naar uw eigen wensen uw reis laten samenstellen, wij helpen u graag om uw droomreis te verwezenlijken 

Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties voor vele tevreden reizigers verre reizen. De kwaliteit en veiligheid van uw reis voor de beste prijs staan bij ons hoog in het vaandel.

Reisadviesdesk

Vind je het lastig specialisten in reizen naar Indonesië of de beste reisaanbieder te vinden? Het team van de Indonesië.nl Reisadvies Desk biedt gratis en onafhankelijk advies. Wij zoeken voor jou de reis of reisaanbieder die bij je wensen en je budget past. Dit scheelt veel zoektijd en offerteaanvragen. Je bent verzekerd van een snel en betrouwbaar advies. Aangesloten bij ANVR / SGR/. Vul het formulier op de site in of bel 020-4129077 (ma tot vrij 9-17u). 

WTC.nl

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Al meer dan 30 jaar is WTC.nl een begrip op het gebied van zonvakanties naar vele bestemmingen. Momenteel werken 50 specialisten om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Wij garanderen je een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs.

bekijk alle reizen van WTC.nl Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Java & Bali No Hurries - va € 2158
Java & Bali No Hurries

Java heeft de bezoeker zeer veel te bieden, maar ook Bali is meer dan alleen een strandbestemming

  • Op Java maakt u kennis met steden zoals Jakarta, Bandung en Yogyakarta
  • Op Bali ziet u onder meer Tanah Lot, watervallen en kratermeren
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner

Meer Indonesie.nl