Zoek je een groepsreis naar Indonesië? Vind hieronder jouw ideale groepsreis en reisorganisatie
Like ons op Facebook

Groepsreis Indonesie

Wil je Indonesië met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Indonesië voeren.

Wil je Indonesië met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Indonesië voeren.

Djoser

Kies voor ‘de andere manier van reizen’, kies voor Djoser. Onze groepsreizen zijn gericht op de avontuurlijke reiziger die graag in gezelschap reist, maar zo nu en dan ook behoefte heeft aan de vrijheid om zelf of pad te gaan. Wij combineren het beste van een groepsreis met het beste van een individuele rondreis. Zo haal je het meeste uit je rondreis door Indonesië. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Indonesië. FOX biedt naast groepsreizen naar Indonesië tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

NRV biedt groepsreizen aan naar verschillende bestemmingen waaronder Indonesië en Bali. Tijdens de groepsreizen van NRV wordt u begeleid door een deskundige Nederlands sprekende reisleider en bezoekt u de vele hoogtepunten van Indonesië en Bali. Naast groepsreizen bied NRV tevens privérondreizen en zelf samenstel reizen aan.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Sawadee

Wie met Sawadee reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar gaan we daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten. Sawadee is puur reizen. Niet alleen bieden wij actieve en avontuurlijke reizen met respect voor het land en haar bewoners, maar reizen in kleine groepen zodat je de grootste beleving hebt.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Merapi Tour & Travel

Regelmatig organiseert Merapi rondreizen in groepsverband naar Indonesië. Soms zijn de rondreizen themagebonden, maar ook bieden we rondreizen in klein groepsverband aan, zoals naar het jaarlijkse Baliem Festival in Papua. Voor wie zelf met een groep familie, vrienden of collega's een rondreis door Indonesië wilt maken stellen we met plezier een rondreis op maat samen.

bekijk alle reizen van Merapi Tour & Travel Best geboekte reizen

Kras

Kras biedt momenteel reizen aan naar maar liefst meer dan honderd landen. Het brede en scherp geprijsde aanbod van Kras omvat autoreizen, stedenreizen, strandvakanties, culturele rondreizen, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles, theaterarrangementen en culinaire arrangementen.

bekijk alle reizen van Kras Best geboekte reizen

De Jong Intra Vakanties

Verkent u de eilanden van Indonesië liever niet alleen? Kies dan voor een groepsreis door Indonesië met De Jong Intra Vakanties. Samen met een groep medereizigers en de deskundige Nederlandse reisleiding geniet u van al het moois dat de Indonesische archipel te bieden heeft. De Jong Intra Vakanties waarborgt de kwaliteit en veiligheid van uw reis en regelt de beste prijs.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Java en Bali in vogelvlucht - va € 1023
Java en Bali in vogelvlucht

Deze tweeweekse rondreis leidt je langs bijzondere plaatsen op Java en Bali

  • Je avontuur begint tussen de theevelden en uitlopers van brommende vulkanen
  • Bezoek de culturele stad Yogyakarta en rijd op je fiets naar de Borobudur!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner

Meer Indonesie.nl