Visum Indonesie

Visum Indonesie

Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Indonesië snel en goed af te ronden.

Heb ik een visum nodig voor Indonesië?

Ja. Om als toerist te kunnen reizen naar Indonesië, kun je een visum regelen bij aankomst. Dit visum is maximaal 30 dagen geldig vanaf dag van aankomst. Ga je langer dan 30 dagen als toerist naar Indonesië? Vraag een ander visum aan bij de Indonesische ambassade. 

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 235 reizen naar Indonesie

Visum aanvragen Indonesië

Om je visum voor Indonesië succesvol aan te kunnen vragen, moet je onder meer een aanvraagformulier invullen. Dit aanvraagformulier kun je vinden op Visumcentrale.nl. Ook moet je een kopie van je paspoort aanleveren. Lees meer over de verdere benodigdheden voor jouw visumaanvraag voor Indonesië op Visumcentrale.nl.

De ambassade werkt op afspraak via een online afsprakensysteem voor het indienen van aanvragen. Hou er rekening mee dat de verwerking van je visumaanvraag hierdoor tot vier weken kan duren. Vraag je visum dus ruim voor vertrek naar Indonesië aan!

De tarieven van de Indonesische ambassade en van Visumcentrale.nl worden per reiziger berekend. De totale kosten van je visumaanvraag hangen af van de diensten die je selecteert, het aantal reizigers en het aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft om je visumaanvraag te verwerken.

Geldigheid paspoort Indonesië

Je paspoort moet bij aankomst in Indonesië minstens zeven maanden geldig zijn. Verder moet het paspoort minstens één lege visumpagina bevatten. Het paspoort moet bovendien vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud. Kijk voor meer informatie op Visumcentrale.nl.

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors