Maak jouw droomreis naar Indonesië waar! Bepaal hieronder zelf hoe je reis eruit ziet

Vind jouw ideale Indonesië reis

Verfijn hieronder binnen ons uitgebreide aanbod! Wil je eerst meer te weten komen over reizen in Indonesië? Lees verder

Verfijn hieronder binnen ons uitgebreide aanbod! Wil je eerst meer te weten komen over reizen in Indonesië?

Wil je naar Indonesië reizen? De bijnaam voor Indonesië luidt niet voor niets Gordel van Smaragd. Hiermee wordt gedoeld op de combinatie van de schoonheid van de natuur met het feit dat Indonesië een uitgestrekte archipel is.

Met een mix aan verschillende culturen, regenachtige oerwouden, parelwitte stranden en een uiterst vriendelijke bevolking, is het niet zo gek dat er jaarlijks vele toeristen naar Indonesië reizen. Het is een aantrekkelijke bestemming voor ieder soort reiziger, of je nu reist in groepsverband, met je geliefde of het hele gezin. Je wordt warm onthaald door de vriendelijke bevolking. Selamat datang!

Maak een keuze uit het grote aanbod aan reizen naar Indonesië

De Grote en Kleine Sunda-eilanden bieden reizigers genoeg cultuur en natuur om een langere periode te verblijven. Je kunt dan ook veel verschillende reizen door Indonesië maken. Kies bijvoorbeeld voor een rondreis door Indonesië inclusief Java, Bali of Sumatra. Leuker misschien is om verschillende eilanden met elkaar te combineren, om zo de diversiteit van de verschillende eilanden te ervaren. De meeste toeristen kiezen ervoor om de eilanden Bali en Java te bezoeken wanneer zij reizen door Indonesië, los of al dan niet gecombineerd met elkaar.

Reis met je backpack door Indonesië

Staat je backpack al klaar? Backpackers vinden prima hun weg tijdens een reis door Indonesië. Je kunt er goedkoop rondreizen en zult vele andere backpackers ontmoeten. Maar ook wanneer je met kinderen een reis door Indonesië wilt maken, of met een groep vrienden, is het een geschikte bestemming. Het is dan ook niet zo gek dat er jaarlijks veel mensen ervoor kiezen om naar Indonesie te reizen.

Waar let je op wanneer je gaat reizen naar Indonesië?

Wanneer je gaat reizen naar Indonesië is het verstandig om vooraf rekening te houden met wat praktische zaken. Boek vroegtijdig je vliegticket naar Indonesië, om probeer wanneer mogelijk buiten het hoogseizoen te reizen. Zo voorkom je de grootste drukte. Verder is het nodig om een visum aan te vragen, wanneer je langer dan 30 dagen in Indonesië wilt verblijven. Verder wordt het drinken van kraanwater sterk afgeraden en is het handig om rekening te houden met het tijdsverschil wanneer je gaat reizen naar Indonesië.

Overige reisbestemmingen

Amerika reizen
Zuid-Afrika reizen
Australië reizen
Nieuw-Zeeland reizen

Klik op "+" om toe te voegen

236 reizen gevonden

Specialisten Indonesië

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Groepsrondreis Java & Bali - va € 2095
Groepsrondreis Java & Bali

18-daagse groepsrondreis

  • Maak indrukwekkende excursies naar de Borobudur en Prambanan
  • Wissel natuur en cultuur af, en ontspan aan de kust in Pangandaran
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner

Meer Indonesie.nl