Reisverzekering in Indonesië

Reisverzekering in Indonesië

In Indonesië kun je als duikliefhebber je hart ophalen. Er zijn veel mooie locaties om te duiken. Maar let op: is duiken gedekt op je reisverzekering?

Duiken is een feest. Maar het kan ook mis gaan. Dan is het fijn als je goed verzekerd bent voor de kosten die daarbij komen kijken. Niet elke reisverzekering biedt standaard dekking voor duikactiviteiten. In dat geval moet je een aanvullende dekking nemen. Kijk dus bij je reisverzekeraar na welke activiteiten gedekt zijn en voor welke activiteiten je een aanvullende dekking nodig hebt.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 227 reizen naar Indonesie

Vakantiesporten standaard

Bij Europeesche Verzekeringen is duiken standaard meeverzekerd op je reisverzekering. En dat niet alleen. Ook sporten als raften op de rivier, met de fiets de berg op of bergwandelingen zijn gedekt op de reisverzekering. Veel andere reisverzekeringen bieden deze dekkingen niet standaard. Om dan goed verzekerd te zijn, moet je nog een aanvullende dekking afsluiten.

De dekkingen van de reisverzekering van de Europeesche zijn zeer ruim. Overkomt je iets tijdens een sportieve activiteit en beland je in het ziekenhuis? En heb je de dekking Geneeskundige Kosten? Dan krijg je de doktersrekening vergoed. Als je op vakantie een keer gaat bungeejumpen of paragliden ben je daarvoor ook verzekerd, zolang je geen onverantwoorde risico's neemt. Parachutespringen valt ook onder de verzekering, zolang het onder deskundige begeleiding gebeurt.

En hoe zit het met je duikspullen?

Heb je een eigen duikuitrusting? Die is vaak erg duur. Bij een standaard bagagedekking is de dekking vaak niet hoog genoeg. Bij de Europeesche bijvoorbeeld, is de bagagedekking tussen de € 1.000,- en € 5.000,-, afhankelijk van je pakket. Dat is vergeleken met andere verzekeraars een hoge dekking, maar misschien niet voldoende voor je bagage inclusief duikspullen. Dan heb je de aanvullende dekking Sportuitrusting nodig. Dan zijn je spullen gedekt tot € 2.500,-. Vanzelfsprekend duikt het net even wat lekkerder als de verzekering goed op orde is!

Zorg dat je verzekering op orde is

Heb je een sportieve activiteit in Indonesië op de planning staan, zoals duiken? En heb je al een reisverzekering? Check dan of deze activiteit gedekt is op je reisverzekering. Biedt je reisverzekering geen dekking? Overweeg dan over te stappen naar de Europeesche. Onze reisverzekering biedt ruime dekkingen. Duiken is standaard verzekerd.

De reisverzekering van de Europeesche sluit je hier af

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors