Iets extra's doen voor mens en natuur? Op deze pagina vind je duurzame reizen naar Indonesië
Like ons op Facebook

Duurzame reizen Indonesie

Wil je naar een bestemming in Indonesie maar dan lekker op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Indonesie.

Wil je naar een bestemming in Indonesie maar dan lekker op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Indonesie.

Djoser

Tijdens de rondreizen door Indonesië van Djoser geniet je van de ongerepte natuur, beleef je de lokale cultuur en proef je de plaatselijke gerechten. Als het aan ons ligt, blijven we dit nog heel lang doen. Daarom vinden wij duurzaam toerisme zo belangrijk; zodat we niet alleen nu een bijzondere vakantie beleven, maar dat in de toekomst ook nog kunnen ervaren.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

SNP Natuurreizen

Bij SNP Natuurreizen staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We nemen je in Indonesië mee weg van de massa, verblijven in kleinschalige accommodaties en pakken waar het kan de fiets of gaan met de benenwagen op pad. Op die manier beperken we onze negatieve invloed op het milieu en de natuur van Indonesië zo veel mogelijk. 

bekijk alle reizen van SNP Natuurreizen Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een reisspecialist in Indonesië. Zij kent Indonesië door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige eco-lodges of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een unieke ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis. En je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Footprint Travel

Met de Indonesië reizen van Footprint Travel kies je voor kleine, lokale (eco) hotels en activiteiten, zodat je een unieke ervaring hebt en een positieve bijdrage levert aan de plek waar je komt. Eet bij mensen thuis, maak een trekking door de bergen, of slaap bij een familie in een bergdorpje. Footprint Travel compenseert 100% van de CO2-emissie van jouw reis, zowel je vlucht, verblijf als vervoer ter plaatse.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert duurzame reizen naar Indonesië met een stukje extra verdieping. Wij vinden dat duurzaam toerisme verder gaat dan het beschermen van de flora en fauna van een land. Onze aandacht gaat in het bijzonder uit naar de lokale bevolking en de sociale structuur van Indonesië. Wij brengen onze reizigers in contact met locals. Op die manier leer je elkaar en elkaars cultuur een beetje beter kennen en begrijpen!

Ontvang de leukste Indonesië reisroutes

Ga jij op rondreis door Indonesië of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Indonesië.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Beautiful Bali - va € 1595
Beautiful Bali

21-daagse familiereis langs alle highlights

  • Bezoek eeuwenoude tempels, gelegen op vulkanen en langs indrukwekkende kliffen
  • Sluit af met een bezoek aan een van de mooiste stranden die het eiland rijk is
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner

Meer Indonesie.nl