Kei Besar

Kei Besar

door Getaway Travel

Voor de allermooiste vakantiefoto's ga je naar het bergachtige Kei Besar. De pittoreske dorpjes en oogverblindende stranden zullen het goed aan de wand van je woonkamer! Dit eiland is nog authentiek. De locals zijn verbaasd als ze blanken zien en spreken geen Engels. De perfecte plek om je Keiese te oefenen.

Omgeving

Op Kei Besar is Elat de grootste stad en de enige officiële plek waar je kunt overnachten. Vooral ten zuiden van Elat vind je mooie stranden, zoals Karkarit. De oostkust is veel ruiger en rotsachtiger, met bergtoppen tot 900 meter hoog.

ZELF NAAR Kei eilanden?

Bekijk alle 1 reizen naar Kei eilanden

De Kei eilanden hebben een eigen vliegveld. Dit ligt in Langgur op Kei Kecil. Vluchten vertrekken vanaf Ambon. Vanaf het vliegveld kun je en taxi of een busje nemen.

Wat is de beste reistijd voor Kei Besar?

De beste reistijd voor een bezoek aan Kei Besar is meestal tussen april en september tijdens het droge seizoen. Gedurende deze maanden kun je genieten van aangename temperaturen, weinig regen en uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden in de heldere wateren. Vermijd het regenseizoen van oktober tot maart, aangezien dit de neerslag kan verhogen en sommige activiteiten mogelijk beperkt zijn vanwege ongunstige weersomstandigheden.

Reizen Kei eilanden

Meer Kei Besar

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors