Pasar Terapung

Pasar Terapung

door Getaway Travel

Banjarmasin staat bekend om de verschillende Pasar Terapung, ofwel de drijvende markten. De Pasar Terapung is een drukke en kleurrijke verzameling van kleine bootjes en kano's.

De grotere schepen bevoorraden de kleine schepen met fruit en groenten. Op de kleine schepen zitten veelal vrouwen in kleurrijke outfits. De klanten die aan de oever zitten kopen de producten van de kleine schepen. Langs de oevers van de rivier zijn ook boten aangemeerd waar je drinken kunt kopen.

ZELF NAAR Banjarmasin?

Bekijk alle 5 reizen naar Banjarmasin

Kuin

De grootste drijvende markt vind je bij Kuin, ongeveer vier kilometer ten noordoosten van het centrum van Banjarmasin. Als je de markt wil bezoeken dan kun je een klotok (bootje) huren vlakbij de brug bij Kuin Pertamina. De klotok is voorzien van een kleine motor en kan zes tot tien passagiers vervoeren.

Pasar Terapung zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Indonesië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Indonesië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Indonesië Desk!

Like deze pagina

Reizen Banjarmasin

Specialisten Indonesië

Reizen Banjarmasin

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors