Kuta Lombok

Reviews Kuta Lombok

9,0
9,0 Algemene ervaring
9,0 Beziens­waardigheden
9,0 Locals
9,0 Restaurants
8,0 Veiligheid
10,0 Stranden
  • Aantal reviews: 4
  • Aantal waarderingen: 1

Kuta Lombok (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Melissa Broeks op 23 november 2017

Kuta Lombok is rustig en nog vrij van alle massatoerisme, de stranden zijn stuk voor stuk gewoonweg adembenemend. Een aanrader om een brommer te huren en lekker een dagje te toeren, een van de mooiste plekken die ik heb gezien.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Locals
9 Restaurants
8 Veiligheid
10 Stranden

Pluspunten Kuta Lombok

  • geen massatoerisme
Ultieme tip: Aldi's homestay is een leuke plek om te verblijven, de mensen zijn vriendelijk en het eten is heerlijk!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers

The Real Indonesian (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Lotte Schoonus op 11 november 2017

Kuta Lombok is de beste plaats om het echte Indonesië te zien. Bali is natuurlijk mooi, maar in Kuta kan je echt de mensen en hun cultuur leren kennen. Het land weet dat ze meer toerisme gaan aantrekken, dus als je in de komende jaren gaat kan je echt een super prachtig land ontdekken, wat naar mijn mening nog mooier is dan Bali.

Pluspunten Kuta Lombok

  • goedkoop
  • prachtige stranden
  • betoverend
  • relaxed
  • aardige locals
  • super hostels
  • en ik kan nog heel lang door gaan

Minpunten Kuta Lombok

  • infrastructuur niet super
  • grote afstanden
Ultieme tip: Huur een scooter en neem je tijd. Elk land waar je naar toe gaat moet je echt de tijd voor nemen. Als je moet haasten kan je niet genieten en waardeer je het niet genoeg!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Strand van Kuta in Lombok (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Melany Kroon op 27 juni 2017

De stranden van Lombok zijn zo mooi en puur. Doordat dit gedeelte van Indonesië nog niet zo toeristisch is kan je in rust genieten van de schoonheid dieLombok te bieden heeft. Dit was absoluut ons hoogtepunt van onze 4 weken durende rondreis door Indonesië.

Pluspunten Kuta Lombok

  • stranden
  • betaalbaar
  • rust
  • surfen

Minpunten Kuta Lombok

  • opdringerige verkopers
Ultieme tip: Tijdens onze rondreis hebben wij een scooter gehuurd om langs de stranden van Kuta te rijden. Restaurant El Bazar is echt een aanrader.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Ongerepte natuur, authenticity! (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Jolande van der Meulen op 07 mei 2017

Prachtige kustlijn, je kunt er uren langs het strand wandelen. Het is er nog authentiek, vooral een bezoek aan de markt is een bijzondere ervaring. Leuk om een scooter te huren en de omgeving te verkennen. Ga echter niet van de hoofdwegen af, je voelt je dan niet altijd veilig. Bezoek aan Sasakdorp is erg leuk.

Pluspunten Kuta Lombok

  • heel betaalbaar
  • mooie omgeving
  • authentiek

Minpunten Kuta Lombok

  • nog niet echt op toeristen ingesteld
  • veel lawaai van de moskee
Ultieme tip: We verbleven in Yuli's Homestay. Erg vriendelijk personeel en prettige omgeving. Je kunt er eten bestellen bij een aantal restaurantjes, die het dan bij je huisje brengen.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reizen Kuta Lombok

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors