Stranden Kalimantan

Stranden Kalimantan

door Getaway Travel

Als je op zoek bent naar ontspanning in Kalimantan kun je een van de vele stranden bezoeken die verspreid aan de kust liggen. Kalimantan beschikt over een aantal goede stranden waar je heerlijk kan relaxen. In het westen van Kalimantan 18 kilometer van Mempawah ligt het populaire Kijing Beach. Je kunt dit strand vanuit Mempawah per openbaar vervoer bereiken. Vanuit Kijing Beach kun je met de motorboot naar het eiland Temajo , de vaartocht duurt ongeveer een uur. Maar daarvoor heb je wel uitzicht op een prachtig eiland met mooie stranden.

De stad Singkawang ligt ook in het westen van Kalimantan. Vanuit daar kun je een aantal mooie stranden bezoeken. Batu Payung Beach, Gosong Beach, Pasir Panjang Beach, Tanjang Batu Beach en het eiland Randayan kun je allemaal per auto of boot bereiken.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 227 reizen naar Indonesie

In Centraal-Kalimantan bij Pangkalanbun kun je de stranden van Tanjung Keluang en Kumai bezoeken. In het oosten van Kalimantan ligt, vlakbij de plaats Balikpapan, Manggar Beach. Hier liggen ook een aantal eilanden die behalve goede duiklokaties ook mooie stranden hebben. Een goed voorbeeld is het eiland Derawan.

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors