Indonesie.nl Jouw vakantie naar Indonesië begint hier!
8,8
9,1 Algemene ervaring
8,9 Beziens­waardigheden
9,2 Locals
9,3 Natuur
8,4 Interessant
8,1 Stranden
  • Aantal reviews: 589
  • Aantal waarderingen: 350

Bali, betoverend en verslavend! Ultieme plek om te ontspannen (bezocht in januari 2011)

Review geschreven door Raoul Kloor op 24 juni 2016

Sanur, Ubud, Tanah Lot...en vele andere plaatsen. Mooie rondreizen in een een airconditioned busje met een local die de mooiste wegen en plekjes kent. Sawa's, eten bij een warong.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
9 Locals
10 Natuur
9 Interessant
10 Stranden

Pluspunten Bali

  • Het land
  • het weer
  • de balinezen
  • de mooie natuur
  • het overheerlijke eten

Minpunten Bali

  • geen
Ultieme tip: Madeh's Warong, Kuta. Mick Jagger's favoriete restaurant en ook van vele andere celebs.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Voor een derde keer naar dit mooie eiland, met een werkelijke lach. (bezocht in september 2013)

Review geschreven door Gerrit van Pommeren op 20 juni 2016

Vraag naar een goede gids die niet alleen maar commercieel handelt, dan leer je de mensen en de gebruiken van deze cultuur pas beter kennen.

Ultieme tip: Zoek ten minste de kleinere eetgelegenheden op, daar worden jouw opmerkingen gewaardeerd en bij een volgend bezoek zal men zeker jouw advies of opmerking toepassen.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een goede gids is het halve werk. (bezocht in februari 2012)

Review geschreven door Anjo Zilstra op 19 juni 2016

Een goede gids, hoe kom je er aan. Bijna alle gidsen spreken Engels, moeten zelf rijden en op het drukke verkeer letten. Wij hadden een gids (in 2013 ook), dat was een ontzettend lieve mevrouw, gevonden via de Nederlandse marktplaats, aangeschreven en gewoon geprobeerd. In één woord grandioos. Helaas ben ik haar kwijt, ook niet meer op marktplaats te vinden. Deze Indonesische mevrouw sprak Nederlands (met een Nederlander getrouwd en een paar jaar in Nederland gewoond). Mevrouw zelf was de gids en ze had een aparte chauffeur. Ze had dus alle tijd voor ons, heeft veel over het land verteld, heeft ons veel laten zien, maar vroeg ook wat we graag zouden willen zien. Was ter plekke heel fijn en prettig, omdat ze alles goed uitlegde, maar ook omdat ze dus alle twee talen sprak. Vertelde ook veel over de omgeving waar we doorheen reden, liet ons heerlijke plekjes zien, waar je zalig kon eten. Had alle tijd, genoeg tijd voor jezelf, maar vroeg je wat, kreeg je altijd perfect antwoord. Zoiets is heerlijk als je een land wilt kennen en je ook nog eens veel vragen hebt. We hadden in 2015, weer willen gaan, helaas is mijn man plotseling in 2014 (pas 63) overleden. Ben er nooit meer geweest, maar wij hebben genoten en ontzettend veel gezien.
Het enige minpunt vond ik Tanah Lot: veel te druk en te schreeuwerig door de markt ervoor. Het is een tempel dus ik had meer eerbied verwacht.

9,5
10 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
10 Locals
10 Natuur
8 Interessant
10 Stranden

Pluspunten Bali

  • Heerlijk eten
  • ontzettend veel te zien
  • Lieve mensen
  • Zalig weer

Minpunten Bali

  • Enige minpunt: Tanah Lot
Ultieme tip: Probeer je onder de bevolking te mengen, neem geen 5 sterren hotel, helemaal niet nodig. Tenzij je niet in contact met de 'echte' bevolking wil komen.
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Heerlijk relaxed (bezocht in augustus 2014)

Review geschreven door Jan Jager op 19 juni 2016

Lekker relaxed, klein paradijs op aarde. Vriendelijke mensen. Makkelijk te reizen. Veel te zien, ook makkelijk met kleine kinderen.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Locals
8 Natuur
9 Interessant
9 Stranden

Pluspunten Bali

  • aardige mensen
  • heerlijk eten

Minpunten Bali

  • veel toeristen
Ultieme tip: Gewoon op de bonnefooi, niets plannen alles kan op Bali.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een halfjaar Bali, beste tijd van mijn leven. (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Liza Dijkmans op 24 mei 2016

Ik heb een halfjaar op Bali mogen wonen, en dit was de beste tijd van mijn leven! Ik mis het nog elke dag. De mooie stranden, de leuke mensen, het lekkere eten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Heerlijk op de scooter door het eiland rijden en van de natuur en cultuur genieten. Hier en daar een aapje zien lopen en veel groen. Het uitstapje naar Nusa Lembongan was een uitstapje naar een ander paradijs. Echt fantastisch. Als ik de kans krijg om terug te kunnen pak ik vandaag nog mijn koffer in! Bali zal altijd een stukje in mijn hart hebben met de mooiste herinneringen en ik raad iedereen het aan om naar dit prachtige eiland te gaan.

Pluspunten Bali

  • strand
  • eten
  • locals

Minpunten Bali

  • Kuta is te touristisch
Ultieme tip: Mijn tip is voor jongeren Warung Max in poppis 1. Dit is een bar met veel locals en live muziek. Een super sfeer en lekkere drankjes!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bali is de Ultieme vakantie die je altijd bij blijft en zult herinneren! (bezocht in november 2014)

Review geschreven door teun mourik van op 24 mei 2016

De afstand van het vliegveld naar de accommodatie met de bus of auto is niet ver rijden.
Bali staat bekend om zijn prachtige mooie stranden en het weer is er altijd prachtig dus eigenlijk kan het niet meer stuk. Daarnaast zijn er tal van bezienswaardigheden. De mensen zijn er vriendelijk en open de, religie die de bevolking op Bali kent is over het algemeen hindoeïsme, te herkennen aan een klein monumentje in de vorm van potjes met eten en bloemen met een waxine lichtje of kaarsje aan elke voordeur van een verblijf of gezinswoning.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Locals
8 Natuur
8 Interessant
10 Stranden

Pluspunten Bali

  • betaalbaar

Minpunten Bali

  • geen
Ultieme tip: Mijn tip is neem een auto tour met gids excursie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooi Bali, land van mijn dromen (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Hugo van Schijndel op 17 mei 2016

Om de mooiste plekken van Bali te noemen valt niet mee. Er zijn talloze bezienswaardigheden op dit eiland. Tempels in het meer en tempel in de zee (noem de namen niet i.v.m. schrijffouten) moet je zeker zien, net als de rijstvelden. Je kunt er goedkoop met een auto naartoe die je een dagtrip aanbiedt voor een relatief laag bedrag. Wel even goed informeren welk de beste is voor een hele (of halve) dagtour. Zij brengen je naar de mooiste plekken van het eiland en je bent de hele dag bezig! Ook de massage is lekker ontspannend en goedkoop.

Pluspunten Bali

  • Vriendelijke
  • gastvrije bewoners die altijd voor je klaar staan
Ultieme tip: Rijstvelden en tempel in de zee, bleu lagoon, tempel in het meer, Gigi eilanden en daar lekker snorkelen tussen de schildpadden, vissen en koraal en lekkere massage
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Paradijs op aarde (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Yvonne Peters op 24 april 2016

Bali eiland van de goden.
Prachtige natuur, rijstvelden en geweldige onderwaterwereld .
Bali is echt prachtig kuta is een no go veel criminaliteit en onprettige sfeer.
Je kunt er wandelen fietsen raften scooteren echt geweldig !

Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Parelwitte stranden en helblauwe zeeën (bezocht in augustus 2013)

Review geschreven door Zoë de Goede op 07 april 2016

Soms voel je je in Bali alsof je gewoon weer in Nederland bent. Het loopt er namelijk vol Nederlandse backpackers en zo nu en dan praat zelfs een local gewoon Nederlands tegen je. Gelukkig hangt een zoete warme lucht als een deken om je heen, en bewijzen de oneindige rijstvelden, de boeren met rieten punthoeden, de witte stranden en helblauwe zee dat je wel degelijk ver van huis bent. Laat je meevoeren door een bootje en spring, uitgerust met een snorkel in je mond en een duikbril op je snoet, te midden van de helblauwe massa het water in. Daar wordt je omringd door dieren in alle kleuren en maten die deze magische onderwaterwereld bewonen, neem een banaan mee en ze komen met tientallen tegelijk op je (banaan) af. Als je een duikbrevet hebt kun je nog een stapje verder gaan en je in het donkere, diepere gedeelte van de zee begeven waar je kans hebt om kennis te maken met een (goedaardige) haai of dolfijn.

7,8
7 Algemene ervaring
6 Beziens­waardigheden
9 Locals
8 Natuur
9 Stranden

Pluspunten Bali

  • Aardige locals
  • Goedkoop

Minpunten Bali

  • Toeristisch
Ultieme tip: Ga ´s nachts met een pitslamp op tocht langs het strand om te zien hoe een reuzenschildpad zich stuntelend richting het water begeeft.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers
Waardering door Frank Roos op 15 dec. 2020
6,2

6

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

9

Locals

8

Natuur

1

Interessant

5

Stranden
Waardering door Enrico Hermanie op 13 dec. 2020
8,8

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

9

Interessant

8

Stranden
Waardering door Eliza David Lawalata-Luhukay op 13 dec. 2020
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Jos Elskamp-Sluis op 13 dec. 2020
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Joost Kamerman op 13 dec. 2020
8,7

9

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

9

Locals

10

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Wim de Jong op 13 dec. 2020
8,3

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Zahira Elkhadar op 12 dec. 2020
8,0

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

8

Locals

8

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Bert Ouwerkerk op 12 dec. 2020
8,8

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

8

Interessant

9

Stranden
Waardering door Christa Mugge op 12 dec. 2020
8,2

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

10

Locals

8

Natuur

7

Interessant

8

Stranden
Waardering door Ineke van den Elshout op 12 dec. 2020
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Cornelis BROUWER op 12 dec. 2020
9,0

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Michel Lucas op 12 dec. 2020
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Lou Leunissen op 01 okt. 2020
9,7

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

8

Stranden
Waardering door Lou Leunissen op 16 sep. 2020
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Roland Pape op 16 sep. 2020
8,8

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

9

Interessant

8

Stranden
Waardering door Lou Leunissen op 03 sep. 2020
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Theo Overweg op 21 aug. 2020
9,8

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

9

Stranden
Waardering door Mary Ann le Feber op 07 aug. 2020
9,5

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

9

Interessant

10

Stranden
Waardering door Johnny Good op 06 aug. 2020
8,3

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

10

Locals

8

Natuur

7

Interessant

9

Stranden
Waardering door Emie Sippel op 05 aug. 2020
8,2

9

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

9

Locals

8

Natuur

7

Interessant

8

Stranden
Waardering door Tineke Paardekooper op 05 aug. 2020
8,7

9

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

10

Locals

9

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Roy Guittet op 05 aug. 2020
8,8

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

8

Locals

10

Natuur

9

Interessant

8

Stranden
Waardering door Kas de Boon op 05 aug. 2020
9,0

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

9

Interessant

7

Stranden
Waardering door Marion Donders op 05 aug. 2020
9,8

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

9

Stranden
Waardering door Tania Gallagher op 05 aug. 2020
9,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

8

Locals

10

Natuur

10

Interessant

6

Stranden
Waardering door Cecile Van tricht op 28 okt. 2019
9,7

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

8

Stranden
Waardering door xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx op 17 okt. 2019
7,8

7

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

9

Locals

8

Natuur

8

Interessant

7

Stranden
Waardering door Sarinda Surijadi op 17 okt. 2019
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door R van Brakel op 13 mei 2019
7,7

7

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

7

Locals

9

Natuur

7

Interessant

7

Stranden
Waardering door Babs Reijnders op 11 mei 2019
9,2

10

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

10

Natuur

9

Interessant

8

Stranden
Waardering door Lilian Füsers op 10 mei 2019
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Guido Roosen op 10 mei 2019
8,5

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

8

Interessant

7

Stranden
Waardering door Hj Kater op 10 mei 2019
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Cees Heitlager op 10 mei 2019
8,0

9

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

8

Locals

8

Natuur

7

Interessant

8

Stranden
Waardering door Leo Lamper op 10 mei 2019
7,8

9

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

8

Locals

8

Natuur

7

Interessant

7

Stranden
Waardering door Theo Overweg op 10 mei 2019
9,2

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

10

Natuur

9

Interessant

9

Stranden
Waardering door Adriaan Hamm op 10 mei 2019
8,7

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Marian van der Mijnsbrugge op 10 mei 2019
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Fred Kimmel op 11 jan. 2019
7,7

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

9

Locals

8

Natuur

7

Interessant

6

Stranden
Waardering door Susanna Tadjab op 11 jan. 2019
9,3

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

8

Interessant

10

Stranden
Waardering door Tim Zwierink op 22 sep. 2018
9,5

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

9

Interessant

8

Stranden
Waardering door Arie Oosterhof op 02 jul. 2018
9,5

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

8

Interessant

9

Stranden
Waardering door jeff vesters op 29 mei 2018
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Znder Prst op 19 mrt. 2018
8,7

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

10

Natuur

10

Interessant

5

Stranden
Waardering door Peter Rombouts op 22 feb. 2018
8,0

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

9

Interessant

3

Stranden
Waardering door Hans Schoon op 05 jan. 2018
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Theo Overweg op 09 dec. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

9

Interessant

8

Stranden
Waardering door W.A Van Schoonhoven op 14 nov. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

8

Interessant

9

Stranden
Waardering door Elyse Rinzema op 14 nov. 2017
7,5

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

6

Locals

8

Natuur

6

Interessant

9

Stranden
Waardering door Rob Poerbodipoero op 07 nov. 2017
8,7

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

8

Locals

10

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Remco Posthuma Mantje op 07 nov. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Duncan Veenhoven op 06 nov. 2017
9,8

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

9

Stranden
Waardering door Johannes Lubbers op 06 nov. 2017
8,2

8

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

8

Locals

9

Natuur

8

Interessant

7

Stranden
Waardering door Trudy Jan Sweegers-Stevens op 06 nov. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Pedro Zuidema op 06 nov. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

8

Locals

8

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Corné van Berkel op 06 nov. 2017
9,2

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

9

Natuur

9

Interessant

9

Stranden
Waardering door Wim Everraert op 06 nov. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door John Sep op 06 nov. 2017
9,2

10

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

8

Natuur

9

Interessant

9

Stranden
Waardering door Gina van der Linden op 25 sep. 2017
8,2

8

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

8

Natuur

8

Interessant

7

Stranden
Waardering door Liz Vandegriend op 02 jun. 2017
8,3

9

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

8

Locals

9

Natuur

7

Interessant

7

Stranden
Waardering door Anna Konijn op 23 apr. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

9

Locals

10

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Hermien Woudstra op 07 apr. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

9

Interessant

8

Stranden
Waardering door Hermien Woudstra op 07 apr. 2017
9,2

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

9

Interessant

8

Stranden
Waardering door Rien van Loon op 26 mrt. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

7

Locals

10

Natuur

6

Interessant

nvt

Stranden
Waardering door Bo Herberts op 03 mrt. 2017
8,7

8

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

9

Interessant

8

Stranden
Waardering door Sarah Pastoor op 06 nov. 2016
8,7

10

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Harold Reuvers op 20 jul. 2016
9,5

9

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

9

Natuur

9

Interessant

10

Stranden
Waardering door Sebastiaan Denzel op 18 jul. 2016
8,0

8

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

8

Locals

7

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Hans Hofte op 15 jul. 2016
9,7

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

8

Interessant

10

Stranden
Waardering door Trudy Jan Sweegers-Stevens op 13 jul. 2016
9,5

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

9

Stranden
Waardering door Frank Peeters op 11 jul. 2016
9,7

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

8

Stranden
Waardering door Rika Wielstra op 09 jul. 2016
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Dhiradj van den Hazenkamp op 08 jul. 2016
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Cynthia Roos-Lapar op 03 jul. 2016
8,3

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door Suzanne Winckel op 28 jun. 2016
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

10

Stranden
Waardering door Suzanne Miedema op 28 jun. 2016
9,2

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

8

Locals

10

Natuur

10

Interessant

7

Stranden
Waardering door Nicolette de Neijs-Paardekooper op 28 jun. 2016
8,5

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

8

Locals

8

Natuur

8

Interessant

9

Stranden
Waardering door Timothy Krafft op 28 jun. 2016
8,8

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

8

Locals

9

Natuur

9

Interessant

9

Stranden
Waardering door Katjang Pedis op 28 jun. 2016
8,7

9

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

8

Interessant

7

Stranden
Waardering door annie frieser op 20 jun. 2016
8,5

8

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

9

Natuur

8

Interessant

7

Stranden
Waardering door Thijs Ottenhof op 19 jun. 2016
9,2

10

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

8

Interessant

8

Stranden
Waardering door C.M. Voet op 19 jun. 2016
9,5

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

10

Natuur

10

Interessant

7

Stranden

Reizen Bali

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors