Indonesie.nl Jouw vakantie naar Indonesië begint hier!
8,8
9,1 Algemene ervaring
8,9 Beziens­waardigheden
9,2 Locals
9,3 Natuur
8,4 Interessant
8,1 Stranden
  • Aantal reviews: 591
  • Aantal waarderingen: 351

Relaxxxx (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Reyneke Reyneke op 01 december 2016

We zijn begonnen in Seminyak. Rustig plekje en je liep zo naar het strand. Via het strand kan je naar Kuta lopen. Daarna zijn we met een lokale taxi naar Ubud geweest. De lokale taxi kost daar niks. Je ziet veel mensen die je aanhouden en bieden een taxi aan. Het lijkt alsof iedereen een taxi bedrijf heeft. En de toerist gaat naar die blauwe taxi omdat daar ook het logo van een taxi bedrijf op staat. Maar je kan beter iemand van de straat plukken en natuurlijk onderhandelen. Voor 6 pers waren we steeds rond de 700.000 rupiah kwijt, dat is ongeveer 49 euro. Overal zie je offers liggen echt zo bijzonder. En mijn eerste ervaring in een supermarkt. Dat ik geen genoeg wisselgeld terug kreeg. Maar kreeg wel 1 mentos snoepje erbij. Dus verward benoemde ik dat ik dus niet genoeg geld terug kreeg. Maar het is dus zo in Bali, als men geen genoeg wissel geld kunnen geven. Dan krijg je een snoepje mee. In Ubud is het erg druk. Wij verbleven in het Ubud City Hotel. Midden in het centrum. Je liep het steegje in en je was in je hotelletje en hoorde niks meer van de drukte. De rijstvelden zijn super mooi. Je moet de weg even weten. Van Ubud zijn we naar Lovina geweest. Zo rustig en sereen. Na 2 a 3 nachten heb je het daar ook wel gezien. Je kan leuke uitstapjes maken natuurlijk. Vissen. Dolfijnen spotten. Lekker eten, maar dat kan overal wel. (vooral martabak van de straat en babi guling) van Lovina zijn we naar Amed geweest. Natuurlijk met de lokale taxi, het was dik 3 uur rijden geloof ik. Voor 600.000 rupiah. 6 man met veel barang (bagage). Onderweg een luwak koffie gedronken. Poep koffie van een luwak katachtig diertje. Lekker sterk bakkie. Aangekomen in Amed, lekker knus vissersdorp. En ons huisje zat aan de zee. En dit was wel het mooiste. Wakker worden naast je grote liefde met de zee geluiden op de achtergrond. En als ik mijn mooie houten balinese deur open deed kon je vanuit je luie bed kijken naar de zee. We zijn nog naar Kuta Jimbaran en Maleisië geweest. Veel plezier!

Pluspunten Bali

  • neem de taxi van de straat en vergeet niet af te dingen
  • lekker eten voor weinig geld
  • super gastvrij. kan NL nog wat van leren

Minpunten Bali

  • afval op straat.
  • muggen. gebruik minsten 40% deet spul
Ultieme tip: Hotel in Ubud. Ubud City Hotel In Lovina. Lovina Beach Hotel
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

The power of happiness (bezocht in oktober 2014)

Review geschreven door Belinda Rabelink op 27 november 2016

Het mooie aan Bali is dat er bij elke tempel wel iets gebeurd. Je hebt natuurlijk de overvolle bussen met toeristen die komen, maar ook een groep met locals die een offer (gaan) doen of een local die rustig en beschut bezig is een offer te maken of weer die brutaal loslopende wilde apen. Het unieke van bepaalde tempels is dat je mee kunt gaan met de menigte of zelf de niet-ontdekte paadjes zoeken en volgen. Een pad dat je bewandelt, net als je leven, en geen idee hebben wat je op je volgende pad weer tegen komt! The power of happiness

Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Droomeiland (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Sjoukje Tijssen op 26 november 2016

Het schitterende eiland Bali, één van de vele eilanden van Indonesië.
Wat een geweldige cultuur met zijn vele tempels waarvan er 3 uitspringen,
Tanah Lot, Uluwatu en de watertempel in het Bratan meer.
De prachtige rijstvelden bij Jatiluwih is een schoonheid op zich.
Met een fantastische vriendelijke en gastvrije bevolking is het inderdaad een paradijs op aarde!!

Pluspunten Bali

  • diverse flora en fauna; altijd goedlachse en vriendelijke bevolking
Ultieme tip: Geniet van het heerlijke eten in de warungs van de plaatselijke bevolking.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bali, Sanur (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Bert Weber op 26 november 2016

Heerlijk eiland om met vakantie te zijn.....
Prachtige natuur maar bovenal prachtige mensen die leven van hindoeïsme en voor eenvoud! Wat een zalige vakantie bestemming..... altijd mooi weer fantastisch eten.

Ik zeg DOEN!

Pluspunten Bali

  • mooi
  • leuk
  • zon
  • goed

Minpunten Bali

  • druk
  • warm
Ultieme tip: Eten langs het strand van Sanur bij Lila pantai ! Tip! rond 18.00 uur is de wijn 1+1 gratis.... een fles + neem de gratis fles wijn mee naar je hotelkamer!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Trip bali (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Cyril Voorneman op 25 november 2016

Als je naar Bali gaat, huur dan een motor en koop een landkaart. Alles ligt op mooie rij afstanden!
Het eten is geweldig en betaalbaar, daarnaast geeft het veel plezier als je met 2/4 personen gaat reizen.

Ultieme tip: Backpack mee, geen koffer :)
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Beautifull Bali (bezocht in april 2015)

Review geschreven door Mounia Barbach op 14 november 2016

Bali, wat een heerlijk eiland met heerlijke mensen en heerlijk eten. Ik raad je aan om niet op één plek te blijven maar rond te reizen. Omdat het verschil met het binnenland en de kust zo groot is. Bezoek ook de omliggende eilanden zoals Gili-eilanden en Nusa Lembogan. Bezoek plekken zoals: de Monkey Forest en Bali Zoo. In de zoo kan je een olifantentocht maken.

Pluspunten Bali

  • betaalbaar
  • lekker eten

Minpunten Bali

  • regenseizoen
Ultieme tip: Huur een scooter, dat is veel goedkoper en je kan je makkelijk vervoeren. Let op: ze rijden er links! Als je toch met de taxi gaat, zorg er dan voor dat ze de meter aan zetten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bali parel van de zee (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Brigitte Blom op 13 november 2016

Bali, ondanks de grote hoeveelheid toeristen die ieder jaar afreizen naar Bali, kun je hier nog steeds genieten van de prachtige natuur. Het leukste van Bali vind ik dat je je in de toeristenmassa kunt begeven, maar als je dit niet wil je maar een kleine afstand hoeft af te leggen. Je komt geen toerist meer tegen. Plaatsen als Sanur, Kuta en Ubud zijn leuk om een dagje heen te gaan maar het echte Bali zul je daar niet vinden. Trek er op uit met de scooter en ervaar Bali op je eigen manier.

Pluspunten Bali

  • vriendelijke mensen
Ultieme tip: Breng eens een bezoek aan de rijstvelden buiten Ubud. Je kunt hier heerlijk fietsen dwars door de rijstvelden heen. Huur een fiets en ga zelf op ontdekking uit.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Uniek eiland (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Corinne Van der Heiden op 09 november 2016

De prachtige natuur, cultuur en vriendelijke bevolking en niet te vergeten het heerlijke eten maken Bali voor mij een eiland waar ik niet genoeg van kan krijgen. Het is zelfs zo erg dat ik er dit jaar al drie keer ben geweest! Natuurlijk hebben we bij ons eerste bezoek de bekende toeristische trekpleisters bezocht. Maar de daaropvolgende keren bracht onze uitstekend Nederlands sprekende gids ons naar de minder bekende plekken die zeker zo mooi waren. Dankzij hem zagen we hoe de Balinezen in hun levensonderhoud voorzien en hun rituelen.
Maar natuurlijk is Bali ook een geweldige strandbestemming. Wij verblijven altijd in Sanur. Het strand en de zee daar zijn prima om heerlijk te relaxen. voor meer vertier en actieve watersporten kan je beter naar Seminyak of Canggu.
Vanaf Bali kan je ook prima met het vliegtuig of de boot naar de omringende eilanden. Wij zijn naar Yogjakarta op Java gevlogen en hebben daar de Borobudur en het Prambanan-complex bezocht. Beiden zeer indrukwekkend!
Maar het kleine eilandje Nusa Lembongang heeft ons hart gestolen. Daar kan je met gemak een paar dagen verblijven en genieten van de charme en prachtige uitzichten. De hotels, beach bars en restaurants bieden allemaal een gratis pick-up/drop-off service. Maar je kan ook een scooter huren om zo het eiland te verkennen. En in de avond natuurlijk genieten van de mooiste zonsondergangen!
Kortom, Bali heeft zo veel moois te bieden. Alhoewel ik me persoonlijk niet kan vinden in de beschrijving in de reisgidsen over Ubud. De omgeving is prachtig maar het centrum is gewoon een druk toeristenoord wat je wat mij betreft rustig kunt overslaan.
Voor de rest, meng je met respect voor hun geloof tussen de gastvrije vriendelijke Balinese mensen en geniet van dit unieke eiland waar wij zeker nog vaker naar terug zullen gaan!

Pluspunten Bali

  • Gastvrije bevolking
  • mooie natuur
  • het klimaat

Minpunten Bali

  • zwefvuil
  • steeds meer a-sociale toeristen
Ultieme tip: Zorg dat je wat Rupiah in klein geld bij je hebt. Handig als je een flesje water of een andere kleine uitgave wil doen. Vaak kunnen ze niet teruggeven van grote biljetten.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

It's all so Balilicious (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Priscilla van Kampen op 02 november 2016

Yes, 9 september 2016 stapte ik het vliegtuig uit en kwam weer even thuis. Bali, my soulhome, Islands of the Gods, Paradise Island. Hoewel het voor mij de 3e keer was, dat ik mijn beide voetjes op Balinees grond zette, het blijft bijzonder. De eerste week begonnen in Kuta. Niet mijn favoriete plek vanwege de vele toeristen, maar ok om mee te starten en even te shoppen. Ik geniet vooral van de alleys met alle mooie tempels en offers. En vanuit Kuta zijn er genoeg mogelijkheden voor daytrips. Zo zijn we onder andere geweest naar: Tanah Lot, Mengwi, GWK, Seminyak, Legian, Sanur, Denpasar en Bali Museum. Ik was verbaasd hoe GWK uitgebreid was sinds 2009. Die Balinezen weten wel hoe ze toeristische trekpleisters moeten maken en zo blijft er altijd iets nieuws te ontdekken.

Via Lake Beratan en de Gitgit Waterfalls door naar Lovina. Hotel Bali Taman, zeer goed verzorgd en vriendelijk personeel. Ik voelde me als een prinses. Iedereen in Kuta zei dat we ons zouden gaan vervelen in Lovina, omdat het daar zo rustig is. Maar surprise, geen seconde verveeld :-). Gesnorkeld bij Menjangan Island en vlakbij het hotel, de onderwaterwereld blijft mooi. De boeddhistische tempel Brahma Viahara Amara in Buleleng is zeker een bezoekje waard. Serene rust en tevens toont het de diversiteit op Bali vergeleken met alle andere tempels. Vergeet dan vooral niet ook de laatste trap te nemen om de stoepa's te bekijken (zoals ik..). En elke avond genieten van de sunsets :-). Een mens heeft maar weinig nodig zo.

En last but not least nog een klein weekje Ubud. Fijne yogalessen @Honeymoon Guesthouse, fantastische natuur en een mooie centrale plek op het eiland om veel in de omgeving te kunnen bekijken. Mijn persoonlijke aanrader; Kanto Lampo Waterfalls, Tegallalang Ricefields, Campuhan Ridge met zonsopgang, Pura Pengukur Ukuran en rijden met de scooter.
Maar vooral a oneway ticket to Bali! :-)

Pluspunten Bali

  • lieve mensen
Ultieme tip: Zoek vooral de nog onontdekte plekken en ga op pad met locals. You'll be amazed!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Beste vakantie op Bali (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Jill Schrijn op 30 oktober 2016

Wat hebben wij een mooie vakantie beleefd in dit prachtige land. Ik heb zelf Indonesische roots dus een droom van mij ging in vervulling. We zijn drie weken op Bali geweest en hebben zelf met een prive chauffeur rondgetrokken. We hebben de meest mooie dingen gezien!

Pluspunten Bali

  • super aardige mensen
  • betaalbaar
Ultieme tip: Trek het eiland door met een prive chauffeur, je ziet mooie en minder toeriste plekken
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fieldtrip (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Ngoc Tran op 12 oktober 2016

Ik heb een maand op Bali gezeten voor mijn studie. Ik heb op verschillende plekken gezeten. Het was zeker een ervaring om nooit te vergeten. Je verveelt je niet snel op Bali. Bali is toch echt wel de total package met strand, shoppen, nachtleven en cultuur. Wat een prachtig eiland!

Pluspunten Bali

  • de mooie eilanden
  • tempels
Ultieme tip: Mocht je naar Indonesië gaan, bezoek zeker de eilanden!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reistvelden omgeving Ubud. (bezocht in mei 2009)

Review geschreven door Henk Nelisse op 10 oktober 2016

Wij vonden Bali en met name Ubud geweldig mooi, hele mooie natuur, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Wij zijn ook in Benoa geweest, heel erg rustig en ook mooi. Sanur zijn wij ook geweest maar dat vonden wij tegenvallen met name het strand.

Pluspunten Bali

  • heel aardig locals
  • lekker eten
  • mooi weer
  • heel bataalbaar
Ultieme tip: Breng zeker een bezoek aan Ubud en omgeving, het is daar heel erg mooi.
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Het mooie Bali (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Dorien van der Lee op 04 oktober 2016

Het eerste wat je moet doen als je in Bali bent is een scooter huren. Het beste vervoersmiddel om Bali te ontdekken. Voor de mooie witte stranden moet je naar het zuiden van Bali. Bingin, Dream Beach, Green Bowl Beach zijn onder andere ontzettend mooie stranden. Wat je ook niet mag missen is Finn' s Beach Club. Waar je heerlijk kan relaxen en lekker eten. In Seminyak moet je natuurlijk even langs Potato Head. Mooie infinity pool met uitzicht op het strand. In Lovina kan je 's ochtends met een bootje mee om dolfijnen te spotten. Het nadeel is dat het er ontzettend veel bootjes zijn om naar die dolfijnen te kijken. Wat in Lovina ook leuk is om te doen is om van de Aling Aling watervallen af te springen en glijden samen met een guide. Verder is Ubud ontzettend leuk met marktjes, Balinese dansen en de mooie Tegallalang rijstvelden. Verder is Amed een leuk klein vissersdorpje, waar je leuk kan snorkelen. Daar kan je bijv. een schipwrak in het water zien. En de tempel van alle Google plaatjes moet natuurlijk niet worden overgeslagen, Ulu Danu Bratan ligt in het noorden van Bali. Stap gewoon op de scooter en kijk wat je tegen komt. De beste manier om het meeste te zien van Bali.

Pluspunten Bali

  • Locals zijn ontzettend behulpzaam
  • Goedkoop
  • Lekker weer
  • Veilig

Minpunten Bali

  • In hoogseizoen erg toeristisch
Ultieme tip: Ga naar het kleine eilandje Nusa Lembogan naast Bali. Ontzettend mooie stranden en natuur. En je kan er heel erg mooi snorkelen.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers

Bali, Sanur (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Colien Boot op 04 oktober 2016

Bali is zo verschrikkelijk anders, het is fascinerend om te zien hoe anders het is met de gebruiken in Europa. Overal op straat word je aangesproken om een taxi te nemen, een hapje te komen eten bij hun restaurant of gewoon vriendelijk begroet. Op de straten wordt volop wierook in bakjes gerookt met mooie bloemen en versieringen, dit doen ze om de demonen van de straat te houden. Een klein leuk feitje; elk huishouden in Bali heeft een eigen gebedstempel. De grootte verschilt per gezin, maar zo kan iedereen in eigen huis de goden op een goede en respectvolle manier aanbidden. De wierook bakjes worden als ritueel vaak ook in de auto's gelegd, deze staan echter niet altijd aan.

Als bezoekerstip zou ik zeggen; ga naar de rijstvelden! Dat is echt heel erg interessant, ook ligt er vlakbij sanur een prachtige tempel die gemakkelijk met de taxi te bereiken is.

Pluspunten Bali

  • aardige mensen
  • goedkoop
  • lekker tropisch
  • heerlijk eten

Minpunten Bali

  • vervoer is slecht
  • veel scooters
  • druk op de weg
Ultieme tip: Er is super veel taxi aanbod, heel leuk en aardig, maar stap alleen in de blauwe taxi's! Alleen dit zijn de gecertificeerde taxichauffeurs.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wonderbaarlijk (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Elyssio Ramos op 04 oktober 2016

Een prachtig land met een wonderbaarlijk eiland dat Bali heet. Er is voor ieder wat wils van de prachtige bergen, sawa's, stranden, cultuur tot het uitgaansleven in Kuta en de koppige apen in de Monkey Forest. Indonesië - Bali is een aanrader voor jong en oud volgend jaar zijn wij er weer!

Pluspunten Bali

  • monkey forest
  • natuur
  • betaalbaar
  • heerlijk eten
  • aardige locals

Minpunten Bali

  • regenseizoen
Ultieme tip: Het restaurant van Lonny Gerungan. het zit een beetje verborgen maar als je er eenmaal bent eet je heerlijk en je buik rond. Naam restaurant: Warung d'Roemah - Jl Merta Agung No.48
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Family holiday (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Leah Brouwer op 04 oktober 2016

Bali is een prachtig eiland en heel makkelijk om rond te reizen. De natuur is heel indrukwekkend en heel erg groen. Ik vond persoonlijk Ubud het allermooiste. Het is er prachtig en de stad zelf is heel gezellig.

Pluspunten Bali

  • fijn klimaat

Minpunten Bali

  • veel vervuiling
Ultieme tip: De Gili eilanden!
Aangeraden voor: Backpackers, Natuurliefhebbers

Bali 2016 (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Veronica Ayal op 04 oktober 2016

In maart was ik voor de tweede keer op Bali, zoet lief eiland! Lieve mensen, alles wat ik daar tegenkom is mooi, peacefull, en ook de Hindoestaanse tradities en rituelen maken het bezoek waard. De zo andere cultuur maakt dat je je relaxed en welkom voelt. Ik ga zeker nog een keer Bali bezoeken. Mocht je in Seminyak zijn, eet dan eens een heerlijke Balinese maaltijd bij Warung Kopi! Heerlijk en goedkoop. Aan het strand kun je het zo duur maken als je zelf wilt, van bezoek aan de loungebar in het W hotel tot Patatohead. Ubud is een echte aanrader om te bezoeken, de rijstvelden zijn vredig en groen. Of huur een scooter, daarmee kom je op de mooiste plekken.

Minpunten Bali

  • tijd is een ruim begrip in Indonesie
Ultieme tip: Huur een scooter
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Astrid Boei op 03 oktober 2016

Wij zijn op Bali geweest. Het was er geweldig . Mooie dingen gezien van de natuur maar ook hoe de mensen leven . Het is zo anders dan bij ons in Nederland . Mensen zijn super lief, geduldig en behulpzaam. Wij hebben ons op Bali geen enkel moment onveilig gevoeld .. en het eten .. ja het eten dat was heerlijk! Iedere middag en avond heerlijk genoten van nasi goreng enz enz . Het is ver vliegen maar het is zeker de moeite waard!!! Ik zeg twijfel niet maar GA !! Geniet van het vriendelijke gastvrije Bali ! Groetjes Astrid

Pluspunten Bali

  • alles!
  • eten
  • mensen
  • natuur

Minpunten Bali

  • veel toeristen
  • druk verkeer
Ultieme tip: Ga er op uit met een gids ! Alleen het rond rijden naar je bestemming is al de moeite waard !
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Heaven on earth (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Kim op 03 oktober 2016

Een cultuurshock als je nog nooit in Azië bent geweest. Een adembenemende natuur, bijzonder liefdevolle bewoners en een inspirerende cultuur. Bali steelt je hart in alle opzichten. Wij zijn op zeven verschillende plekken geweest in twee en een halve week, er is zoveel moois te zien.

Pluspunten Bali

  • goedkoop
  • lieve bewoners
  • mooie natuur

Minpunten Bali

  • armoede
Ultieme tip: De Kanto Lampo waterval is (nog) niet toeristisch en echt ongelofelijk mooi. Hier MOET je echt heen als je in Bali bent.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch Bali (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Corrie Kuivenhoven-mesch op 03 oktober 2016

Hebben drie plaatsen gezien van Bali, Lovina, Ubud ,en Sanur, wat een ervaring is dat geweest, hebben twee keer doorgebracht in een villa, nou dat is zeker een keer proberen waard. Geweldige lieve mensen en veel mooie dingen mogen zien, top vakantie geweest

Ultieme tip: Gewoon een lokale taxi nemen kost bijna niets, kijk wel of hij een meter heeft of een prijs afspreken .
Aangeraden voor: Vriendengroep

Reizen Bali

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors