Bezienswaardigheden Indonesië

Bezienswaardigheden Indonesië

door Getaway Travel

Wie naar de Indonesische archipel gaat wordt bijna overspoeld door de immense hoeveelheid bezienswaardigheden die Indonesië te bieden heeft. Actieve rokende vulkanen, ongerepte groene jungles, verlaten witte stranden, zeldzame wilde dieren en oeroude inheemse stammen. Je kunt er tien jaar lang op vakantie gaan en nog steeds niet alles zien.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Indonesië liggen op de grotere en bekendere eilanden, dus tijdens een bezoek aan de archipel, mag je deze niet overslaan. Laat je overweldigen door de drukke metropolen van Java, spot spelende Orang-oetans op Kalimantan of duik tussen de felgekleurde koralen van Sulawesi. Indonesië heeft meer bezienswaardigheden dan je kunt tellen.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 227 reizen naar Indonesie

Ontdek Indonesië: de leukste bezienswaardigheden

Indonesië en haar bezienswaardigheden bieden voor ieder wat wils. Zonaanbidders kunnen terecht op de hagelwitte stranden van de Gili eilanden. Surfdudes scheren over de golven langs de stranden van Bali. En avonturiers verkennen de ongerepte valleien van Papoea.

Vrijwel ieder eiland heeft haar eigen hoogtepunten, dus waar je ook bent, er is altijd iets te zien. Ontdek de diverse bezienswaardigheden van Indonesië en beleef een onvergetelijke vakantie.

de groene natuur van Indonesië

Vakantiegangers die op zoek zijn naar de natuur van Indonesië , hoeven niet ver te zoeken. Op vrijwel ieder eiland zijn wel groene bossen en indrukwekkende bergen te vinden. Echte ontdekkingsreizigers gaan naar Sumatra, waar het ongerepte Gunung Leuser National Park ligt.

Andere bezienswaardigheden in Indonesië die natuurliefhebbers niet mogen overslaan zijn de roze stranden van Komodo, het eiland van de gelijknamige draken. En het turqoise kratermeer aan de actieve Gunung Rinjani. Ontdek de mooiste plekjes tijdens een reis door de natuur van Indonesië.

Maak kennis met Indonesië en haar cultuur

Vakantiegangers die in Indonesië cultuur willen snuiven komen tijdens een reis naar de Indonesische archipel ook aan hun trekken. Het land van duizend eilanden heeft ongelofelijk veel verschillende bevolkingsgroepen met ieder hun eigen tradities en levenswijzen.

Verken de tempels van Borobudur of Prambanan en dwaal rond tussen de eeuwenoude bezienswaardigheden van Indonesië. Of maak kennis met de stammen van Tana Toraja en leer meer over het veelzijdige Indonesië en haar cultuur.

Bezienswaardigheden Indonesië

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors