Nusa Dua
7,2
6,0 Algemene ervaring
5,0 Beziens­waardigheden
7,0 Locals
8,0 Restaurants
10,0 Veiligheid
7,0 Stranden

Nusa Dua

door Getaway Travel

Kuta heeft de naam, maar Nusa Dua heeft de looks. Dit schiereiland in het zuidoostelijke puntje van Bali heeft maagdelijk witte stranden en kristalhelder water dat perfect is voor snorkel- en duiktrips. Bij eb ligt hier het koraalrif bloot en vind je de mooiste schelpen wanneer je langs de kustlijn loopt. Niet vreemd dus dat dit bij de meest luxe strandbestemmingen van het eiland behoort. Hier kun je ultiem relaxen: lig lekker met een cocktail aan het strand of duik in een van de helderblauwe privé zwembaden omringd met palmbomen.

Reizen Nusa Dua

Meer Nusa Dua

Reviews Nusa Dua

Geweldig (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Natascha Loupatty-Sopamena op 09 mei 2017

We zijn eerst naar de Molukken geweest (Ambon, Saparua), daarna zijn we naar Kuta, Bali gegaan. Het is daar erg levendig en druk. Toen naar Nusa Dua gegaan, wat een rust en het is daar heel mooi! We hadden ook een erg luxe resort. Tevens kon je gratis gebruik maken van de pendelbus, deze bracht je naar het winkelcentrum. Wat uitsteekt is het eten vind ik. Zo smakelijk, je proeft gewoon dat alles erg vers is!

Ultieme tip: Een scooter huren.
Aangeraden voor: Gezinnen

Toeristisch Nusa Dua (bezocht in december 2014)

Review geschreven door Iris Uijttewaal op 05 juli 2016

Nusa Dua is eigenlijk een groot park bestaande uit golfbanen en strandjes. Je kunt er surfen, maar de golven zijn vrij druk en niet vaak van goede conditie. Het is een fijne plek om te ontspannen (met een gezin), omdat er veel faciliteiten zijn zoals restaurants, barretjes en speeltuinen. Ik vond het zelf leuk dat er verschillende strandjes naast elkaar liggen, en je dus altijd wel een rustig plekje kan vinden. Een nadeel vond ik echter dat het niet authentiek is; de plek is niet typisch Balinees en zou eigenlijk overal kunnen zijn. Ga vroeg in de morgen of laat in de middag en ontwijk zo de mensenmassa die vanaf de resorts zo het strand op lopen.

7,2
6 Algemene ervaring
5 Beziens­waardigheden
7 Locals
8 Restaurants
10 Veiligheid
7 Stranden

Pluspunten Nusa Dua

 • luxe
 • comfortabel
 • veelzijdig
 • faciliteiten
 • goed eten

Minpunten Nusa Dua

 • toeristisch
 • niet authentiek
 • commercieel
Ultieme tip: Ga rond een uur of 4 richting Nusa Dua voor de zonsondergang en sluit je bezoek af door bij Bumbu te eten. Dit is het beste restaurant uit de omgeving met uitzicht over het strand.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

 • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
 • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
 • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors