Jimbaran
-
- Algemene ervaring
- Beziens­waardigheden
- Locals
- Restaurants
- Veiligheid
- Stranden

Jimbaran

door Getaway Travel

Jimbaran ligt net iets ten zuiden van Kuta. Het was vroeger een klein vissersdorpje. Tegenwoordig staan hier een paar van de meest luxueuze resorts en worden toeristen vooral aangetrokken door de hoog aangeprezen visrestaurants. Indonesië staat bekend om haar heerlijke eten en voor de beste vis moet je in Jimbaran zijn.

Verse vis

Langs het strand heb je een hele stoet visrestaurants. Perfect voor een avondje heerlijk eten: tenen in het zand, een ruisende zee en een glinsterende sterrenhemel. Je mag zelf je avondmaal samenstellen uit een grote bak met levende vissen, die rechtstreeks in de pan belanden. Klinkt voor ons westerlingen misschien wat heftig, maar over de smaak valt niet te twisten. Ze weten hier hoe ze vis klaar moeten maken.

ZELF NAAR Jimbaran?

Bekijk alle 8 reizen naar Jimbaran

Jimbaran heeft naast vis veel meer te bieden. Perfect strand, relaxte sfeer, prachtige zonsondergang, goede golven om te surfen en het Garuda Wisnu Kencana Cultural Park. Voor het uitgaan hoef je niet naar Jimbaran te komen, maar met Kuta om de hoek hoef je zeker niet iedere avond vroeg je bed in te duiken!

Reizen Jimbaran

Meer Jimbaran

Reviews Jimbaran

Genieten van zon zee en heerlijk verse vis. (bezocht in maart 2019)

Review geschreven door wilma wijers op 17 november 2019

Als we naar Bali gaan bezoeken we altijd Jimbaran. Een bezoek aan de vismarkt is een aanrader. Tegen de avond is het geweldig om te zien hoe de vissers binnenkomen met hun visvangst van die dag. De zonsondergang is er geweldig. Voor heerlijk eten moet je in Jimbaran zijn. Je kunt zelf de vis uitzoeken uit een grote bak met nog levende vis die voor je wordt klaargemaakt in de vele restaurantjes op het strand.

Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bali Jimbaran sunset (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Heidi Bakker op 06 november 2017

Jimbaran for a breathtaking sunset where you can have a romantic seafood dinner on a beautiful beach or from one of the villas on the Bukit Permai with cocktails and see the planes in the distance against the sunset coming in one by one. You can hear the whispering of the Island of the Gods, come into my warm embrace and be gentle soothe by my mystic charms.

Ultieme tip: Sunset at Jimbaran Bay with cocktails and a seafood dinner on the beautiful beach.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Jimbaran (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Fia van Duijn-Wowijs op 01 juni 2017

Als we naar Bali gaan, bezoeken we altijd een paar dagen Jimbaran, een mooi rustig strand overdag met goede restaurants, 's avonds gezellig door de plaatselijke bevolking op het strand. Verschillende goede spa- en massagesalons, goede verbinding naar AirPort.

Pluspunten Jimbaran

  • vriendelijke mensen
  • schoon strand
Ultieme tip: Mooi strand en veilig voor kinderen om te zwemmen in zee.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors