Jimbaran

Jimbaran

door Getaway Travel

Jimbaran ligt net iets ten zuiden van Kuta. Het was vroeger een klein vissersdorpje. Tegenwoordig staan hier een paar van de meest luxueuze resorts en worden toeristen vooral aangetrokken door de hoog aangeprezen visrestaurants. Indonesië staat bekend om haar heerlijke eten en voor de beste vis moet je in Jimbaran zijn.

Verse vis

Langs het strand heb je een hele stoet visrestaurants. Perfect voor een avondje heerlijk eten: tenen in het zand, een ruisende zee en een glinsterende sterrenhemel. Je mag zelf je avondmaal samenstellen uit een grote bak met levende vissen, die rechtstreeks in de pan belanden. Klinkt voor ons westerlingen misschien wat heftig, maar over de smaak valt niet te twisten. Ze weten hier hoe ze vis klaar moeten maken.

Jimbaran heeft naast vis veel meer te bieden. Perfect strand, relaxte sfeer, prachtige zonsondergang, goede golven om te surfen en het Garuda Wisnu Kencana Cultural Park. Voor het uitgaan hoef je niet naar Jimbaran te komen, maar met Kuta om de hoek hoef je zeker niet iedere avond vroeg je bed in te duiken!

Like deze pagina

Reizen Jimbaran

Meer Jimbaran

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors