Kepulauan Seribu Marine National Park

Kepulauan Seribu Marine National Park

door Getaway Travel

Als je even wilt ontsnappen aan de drukte van het stadsleven in Jakarta dan biedt het Kepulauan Seribu Marine National Park wellicht uitkomst. Het park omvat een gebied van 110.000 hectare en bestaat uit een groep van 112 koraaleilanden.

Het park, dat ook wel Thousand Islands Marine National Park wordt genoemd, ligt in de baai ten noorden van Jakarta. De eilanden hebben prachtige gouden stranden omgeven met palmbomen. In het water van de helderblauwe zee vind je ontelbare tropische vissen en kleurrijke koralen.

ZELF NAAR Java?

Bekijk alle 75 reizen naar Java

De eilanden

Sommige eilanden beschikken over accommodaties en activiteiten voor toeristen. Als je van zon, strand en zee houdt dan kun je goed terecht op Pulau Bidadari, Pulau Ayer, Pulau Laki en Pulau Putri. Op Pulau Tanjung vlakbij Putri is een landingsstrook aanwezig.

Er zijn huisjes te huur met vers water op Pulau Air en Pulau Bidari. Deze eilanden trekken zowel veel internationale als lokale toeristen. De lokale toeristen uit Jakarta bezoeken de eilanden vooral in de weekenden, waardoor het dan een stuk drukker is.

Reizen Java

Foto's & video's Kepulauan Seribu Marine National Park

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors