Javana Spa

Javana Spa

door Getaway Travel

Op de hellingen van de Gunung Salak zorgen het regenwoud, de natuurlijke bronnen en kleine watervallen voor een reinigende werking op zowel de lichaam als de geest. Je kunt je bijvoorbeeld overgeven aan traditionele Indonesische en aromatische massages, gezichtsmaskers van vulkanisch modder, aromatherapie voor het gezicht en hydrotherapie.

Helende energie

De eerste klas arrangementen bestaan uit krachtoefeningen. Ontspannende spa-behandelingen worden geleverd met een typisch Indonesische flair. Door de Indonesische gebruiken voel je je meteen thuis. De Javana Spa staat al eeuwenlang bekend als bron van helende energie en vernieuwing.

ZELF NAAR Java?

Bekijk alle 134 reizen naar Java

Javana Spa biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen luxe en avontuur. Bezoekers kunnen een eigen dagprogramma opstellen met bijvoorbeeld een hike door het regenwoud, een ontspannende massage en een yogales. De ideale combinatie van ontspanning en Indonesische cultuur!

Javana Spa zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Indonesië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Indonesië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Indonesië Desk!

Like deze pagina

Reizen Java

Specialisten Indonesië

Reizen Java

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors