Vervoer Bandung

Vervoer Bandung

In Bandung zijn er vele manieren om van punt a naar punt b te komen. De meest comfortabele manier is de taxi. Er zijn echter nog genoeg andere transportmiddelen binnen de stad waaronder de bemo en de bus.

Taxi

De meest comfortabele manier om je te verplaatsen binnen Bandung is de taxi. Gelicenseerde taxi's zijn uitgerust met een meterteller. Voor de eerste kilometer betaal je ongeveer 900 rupiah en daarna betaal je gemiddeld 45 rupiah per kilometer. Het is ook mogelijk om een taxi op uurbasis te huren.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 227 reizen naar Indonesie

Normaal gesproken ben je dan ongeveer 20.000 rupiah kwijt voor de eerste twee uur en daarna betaal je een stuk minder. Toeristen wordt aangeraden geen taxi te nemen zonder licentie. Deze zwarte taxi's zijn makkelijk te herkennen. Het zijn gewone personenauto's.

Bus

In Bandung kun je de bus kiezen om de verschillende gebieden van de stad te bereiken. De bussen zitten alleen erg vol met passagiers wat het instappen nogal bemoeilijkt. De gemiddelde busrit kost zo'n RP 2.000.

Bemo

Bemo zijn grotere gemotoriseerde driewielers waarmee vijf tot acht passagiers kunnen worden vervoerd. Afhankelijk van de afstand ben je ongeveer 150 rupiah kwijt per persoon.

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors