Toko Oen

Toko Oen

door Getaway Travel

Mocht je in Malang ineens onweerstaanbare drang krijgen naar een kroket, saucijzenbroodje of gevulde koek ga dan naar Toko Oen. Dit restaurant ligt eveneens aan de Alun-alun, net aan de rand van een drukke verkeersader.

Toko Oen is een van de bekendste restaurant-ketens van Java. Het eerste restaurant van de familie Oen werd in 1922 geopend en was direct populair onder de Nederlandse kolonisten die hier konden genieten van eigen brood en Nederlandse en Indonesische muziek.

ZELF NAAR Malang?

Bekijk alle 27 reizen naar Malang

Naamsbekendheid

Door de jaren heen kreeg Toko Oen met haar aparte snacks steeds meer naamsbekendheid, ook bij toeristen. De familie Oen heeft op dit moment nog alleen maar het restaurant in Semarang in Centraal Java.

Toch is de aparte sfeer van Toko Oen amper aangetast. De vestiging in Malang heeft een redelijk Engelse stijl qua inrichting maar op de menukaart vind je biefstuk, witlof rolletjes en Nederlandse ijsjes, naast de gewone Indonesische gerechten.'s Avonds spelen hier live-bandjes op verzoek Nederlands, Engelse en Indonesische liedjes.

Reizen Malang

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors