Raften Sumatra

Raften Sumatra

door Getaway Travel

In het gebied van de provincie West-Sumatra lopen een aantal uitstekende rivieren, die wel gemaakt lijken voor raften. Als je nog nooit hebt geraft dan kun je het beste op de Ombilinrivier, die uit het Singkarakmeer ontspringt, je eerste ervaring opdoen. Het is een echt familie-uitje. Veilig voor iedereen.

Als je wat meer ervaring hebt dan kun je de Batang Anai riviervallei en stroomafwaarts van de stroomversnellingen van de Sri Antokan uitproberen. Je moet daar wel goed kunnen zwemmen, want er slaat nog wel eens een bootje om.

ZELF NAAR Sumatra?

Bekijk alle 116 reizen naar Sumatra

Alasrivier raften

Een bekende raftspot is de Alasrivier. Deze rivier ontspringt uit de bergen en loopt 300 kilometer door het Gunung Leuser National Park. Niet alleen de stroomversnellingen van deze rivier zorgen voor adembenemende momenten, ook de rijke natuur levert prachtige beelden op.

Raften Sumatra zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Indonesië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Indonesië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Indonesië Desk!

Like deze pagina

Reizen Sumatra

Specialisten Indonesië

Reizen Sumatra

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors