Vervoer Yogyakarta

Vervoer Yogyakarta

De luchthaven van Yogyakarta is Adisucipto International Airport. Hier gaan vluchten naar andere plaatsen op Java en de andere grote eilanden van Indonesië. Om Yogyakarta te bereiken kan je ook de bus of de trein nemen.

Fietstaxi

Yogyakarta is geen hele grote stad, dus het reizen neemt weinig tijd en geld in beslag. Er rijden veel bussen en minibussen waar je even sportief in moet springen.

Je kunt ook een becak nemen om je bestemming te bereiken. Dit is een fietstaxi voor twee personen waar de rijder voorop zit. Maak van tevoren duidelijke prijsafspraken met de chauffeur. Zeg altijd zelf waar je heen wilt, want anders kun je een toer krijgen langs allemaal winkels waarvoor de chauffeur commissie krijgt.

Als je liever wat actiever en onafhankelijker je bestemming wilt bereiken, kun je ook een fiets huren. Dit kost ongeveer een euro per dag.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors