Eten Surabaya

Eten Surabaya

door Getaway Travel

In Surabaya zijn veel eetgelegenheden. In grote malls, als Tungjungan Plaza, kun je je honger stillen in Indonesische, Europese, Chinese, Japanse en Koreaanse restaurants. Je kunt hier ook terecht voor een van de fastfoodketens, als je voor de snellere snack gaat.

Deze ketens serveren naast de standaard, westerse menu's ook lokale gerechten. Als je zin hebt in traditioneel eten kun je naar een van de pasars gaan of bij een van de voedselstalletjes wat uitproberen.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 235 reizen naar Indonesie

Restaurants Surabaya

Voor een late snack kan je terecht bij Pasar Genteng. Hier haal je 's nachts heerlijke hapjes. Voor de lokale voedselstalletjes kan je het beste een kijkje nemen aan Radisson Plaza, waar de hele dag door heerlijke gerechten gemaakt worden. Goede Indonesische restaurants zijn Soto Ayam Ambengan, bekend voor zijn heerlijke soto soep, en Bakwan Dempo, waar je échte authentieke bakwan kan krijgen.

Jendala biedt een complete entertainmentavond aan. Dit restaurant, in een prachtige koloniale lodge, heeft een tuin en terras waar gegeten kan worden. Het menu bevat uiteenlopende gerechten met dito prijzen. Elke avond heeft een ander muziekthema en er zijn zogeheten culturetainment avonden. Voor het toetje moet je bij Zangrandi Ice Cream Palace zijn. Dit ouderwetse ogende tentje is populair bij de jongeren en een goede plek om even te relaxen.

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors