Fietsen Ubud
Like ons op Facebook

Fietsen Ubud

door Getaway Travel

Wat is er lekkerder dan heuvel af fietsen? Wind in je haren, voeten van de pedalen en genieten maar. In Ubud op Bali is dit nog leuker. Daar kun je bergaf rijden met een schitterend uitzicht én je hoeft je fiets daarna niet zelf weer naar boven te rijden.

Downhill biking

Alles wordt voor je geregeld. Je start op de Kintamani berg. Meestal vroeg in de ochtend, wanneer het nog koel is. Daar krijg je een ontbijtje met uitzicht over Mount Batur en het Batur Lake.

ZELF NAAR Ubud?

Bekijk alle 136 reizen naar Ubud

De fietstocht brengt je langs kleine dorpjes en tempels. Langs groene rijstvelden en kleine stroompjes. Onderweg zijn er genoeg fotomomenten en je bepaalt zelf het tempo. Stop bijvoorbeeld bij een van de leuke kunstwinkeltjes met bijzonder handwerk. Je komt op plekken die andere toeristen overslaan. Binnen een paar uur ben je beneden en daar geef je je fiets af. Heerlijk ontspannen.

Fietsen Ubud zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Indonesië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Indonesië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Indonesië Desk!

Like deze pagina

Reizen Ubud

Specialisten Indonesië

Reizen Ubud

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors