Sari Ater Hot Spring Resort

Sari Ater Hot Spring Resort

door Getaway Travel

Aan de Tangkuban Perahu vulkaan ligt het Sari Ater Hot Spring Resort. Dit resort bestaat uit een hotel en bijliggende bungalows. Bijzonder aan het resort zijn de nabijgelegen warmwaterbronnen, minerale bronnen en zwavelbronnen.

Deze bronnen hebben een genezende werking en zijn een succesvolle, ondersteunende factor bij de moderne geneeswijze van reuma, gynaecologische storingen, sportblessures, huidziektes en problemen aan het zenuwstelsel.

ZELF NAAR Bandung?

Bekijk alle 25 reizen naar Bandung

Activiteiten

Je kunt bij het resort natuurlijk ook terecht als je geen lichamelijke klachten hebt. De bronnen zijn zeer ontspannend en er is genoeg te doen. Zo zijn er meerdere natuurlijke meertjes en watervallen waar gezwommen kan worden. Voor de kinderen zijn ondiepe zwembaden aangelegd.

Na alle ontspanning is er ook tijd voor wat beweging en actie: het resort organiseert motor- en jeeptochten. Je kunt er paintballen en voor de kinderen is er een kabelbaan. Op de website van Sari Ater Hot Spring Resort vind je meer over de faciliteiten en andere praktische informatie.

Reizen Bandung

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors