Evenementen Jakarta

Evenementen Jakarta

door Getaway Travel

Nationale Film Dag, 30 maart

Op 30 maart viert de filmgemeenschap van Indonesie elk jaar Nationale Film Dag. Op deze dag kun je in verschillende bioscopen kijken naar nieuwe films die in Indonesie zijn geproduceerd. In de belangrijke straten van Jakarta zijn dan allerlei festiviteiten.

Jakartabeurs medio juni

Halverwege juni vindt de jaarlijkse Jakartabeurs plaats. Zeven weken lang staan in deze beurs de handel, toerisme en cultuur van Jakarta centraal. Verschillende Indonesische regio's, ASEAN-landen en internationale bedrijven participeren. Op de eerste dag kun je een scala aan traditionele kostuums en dansen bekijken. Op speciale avonden worden er culturele voorstellingengegeven uit verschillende regio's.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 236 reizen naar Indonesie

Jakarta jaarfeest juni

In juni viert de stad Jakarta haar verjaardag. Tijdens een schitterend bal worden een koning en een koningin gekozen om dit feest in stijl af te sluiten. Op deze avond zijn een aantal straten, waaronder de belangrijke Jalan Thamrin, afgesloten voor verkeer zodat iedereen daar van zonsondergang tot zonsopgang uit zijn dak kan gaan. De gehele maand voorafgaand aan deze avond zijn er allerlei sociale, culturele en sportieve evenementen.

Grand Prix Indonesië, begin juli

In de eerste week van juli vindt het toprace-event van het jaar plaats, de Grand Prix van Indonesie. Internationale coureurs strijden om de eindoverwinning op het circuit van Ancol.

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors