Duurzame reisorganisaties Indonesie

Duurzame reisorganisaties Indonesie

door Getaway Travel

Als je met een georganiseerde reis naar Indonesië gaat, is vooral je keus voor de reisorganisatie van belang. Deze organisatie bepaalt voor jou allerlei onderdelen van je reis, zoals vervoer, waar je overnacht en welke activiteiten er worden gedaan. Door middel van het kiezen van deze onderdelen is de organisatie voor een groot deel verantwoordelijk voor de duurzaamheid van jouw reis.

Natuurbehoud

Je kunt je er op letten of jouw organisatie aandacht besteedt aan duurzaamheid. Dit soort reisorganisaties proberen zoveel mogelijk duurzame accommodaties te boeken en dragen op een positieve manier bij aan lokale ontwikkeling en natuurbehoud. Dit doen ze bijvoorbeeld door het steunen van een ontwikkelingsproject ter plaatse, een nationaal park, of een milieuorganisatie.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 227 reizen naar Indonesie

Als een reisorganisatie duurzaamheid hoog in het vaandel stelt, wordt dit vrijwel altijd vermeld in hun brochure of op hun website. Let er wel op aan welke aspecten de organisatie aandacht besteed, en waarom ze zichzelf een duurzame organisatie noemen. Niet elke organisatie die zegt duurzaam te zijn, komt dit namelijk volledig na.

Als je zonder organisatie op vakantie gaat, heb je duurzaam reizen voor het grootste gedeelte zelf in de hand. Aangezien je alle onderdelen van je reis zelf kan indelen, zijn er een hoop dingen waar je op kunt letten. Het begint bij vervoer en accommodatie, maar ook je keus voor bepaalde activiteiten en je gedrag op de bestemming spelen een rol.

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors