Winkelen Yogyakarta
Like ons op Facebook

Winkelen Yogyakarta

door Getaway Travel

Op zoek naar souvenirs? Yogyakarta is de stad van de wayangpoppen, batik, keramiek en zilverwerk. Je kunt natuurlijk struinen door de moderne warenhuizen of winkels. Het traditionele winkelen doe je echter op de pasars, de Indonesische markten.

Shopping malls

In de meeste malls is een goede variatie te vinden aan warenhuizen, kleine kledingboetiekjes, boekenwinkels, speelgoedwinkels, winkels met huishoudelijke artikelen en restaurants. Vaak is er bij de hoofdingang een informatieloket waar je een brochure kan krijgen met een lijst met alle winkels.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 551 reizen naar Indonesie

De malls hebben zich in de loop der tijd ontwikkelt van een plek waar je kan winkelen tot een plek waar je ook voor recreatie terecht kan.

Malioboro is de bekende winkelpromenade van Yogyakarta waar alles gebeurt. Deze straat strekt zich uit van station Tugu in het noorden tot de kruising bij het centrale postkantoor in het zuiden. Je vindt hier veel winkeltjes, hotels, straatverkopers en een aantal regeringsgebouwen.

De beste deals en reistips in je mailbox?

Meld je aan voor de Indonesie.nl nieuwsbrief!

Pasars

Indonesiers kopen al generaties lang hun voedsel op de traditionele markten, de pasars. De leukste markt vind je ten zuiden van Jalan Malioboro. Deze pasar Beringharjois veruit de belangrijkste markt van Yogya.

Like deze pagina

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors