Uitgaan Java

Uitgaan Java

door Getaway Travel

Java heeft duizenden uitgaansmogelijkheden. Er is voor ieder wat wils: cafés, bars, discotheken, karaokebars, concerten en bioscopen. Jakarta en Yogyakarte bieden de meeste mogelijkheden. In de kleinere steden kan je vaak in een hotel of restaurant terecht om een drankje te drinken. Tot slot zijn er altijd wel kleine strandtentjes waar je lekker kunt genieten.

Jakarta

Jakarta kent een zeer internationaal nachtleven. In de kroegen en discotheken zijn vele nationaliteiten vertegenwoordigd. Een aantal uitgaangelegenheden hebben zich gespecialiseerd in één cultuur. Zo is er het Italiaanse Café Pisa, kunnen de Brazilianen dansen in Salsa en vind je Indiërs in Hasara. Verder zijn er tal van cafétjes en restaurants waar je een drankje kan drinken, deze liggen vaak bij of in een hotel.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 236 reizen naar Indonesie

Een populair café is het Hard Rock Café (op Plaza Indonesia), dit Amerikaanse rockdiner is op Java uitgegroeid tot een fenomeen. Met livemuziek en concerten is het café niet alleen een leuke plek om een burger te eten maar ook dé plek om lekker te feesten. Op dit plaza vind je het Entertainment X'nter waar je kunt winkelen, eten en uitgaan.

Sinds 2003 is Jakarta het thuis van Centro 360, een keten uit Singapore. De club bestaat uit vijf verdiepingen en huist het Centro (discotheek), La Dolce Vita (life muziek), Yoshi's (japans restaurant), Cicada (bistro) en op het penthouse La Terazza, een privé club voor leden van Centro 360. Je vindt Centro 360 in Dharmawangsa.

Jakarta is het thuis van tientallen karaokebars, mocht je dus van zingen houden of in een gekke bui zijn, dan is Jakarta the place to be!

Yogyakarta

Mocht je even bij willen praten met andere reizigers, tips en ervaringen uitwisselen? Ga dan naar het ViaVia Travellers Café. Dit café biedt meer dan het doorgaanse reizigerscafé, naast een lekkere maaltijd, drankje en een leuke avond biedt het café verschillende activiteiten aan waardoor je Indonesië beter kan leren kennen. Leuk om een avondje bij te komen, of om je reis verder te plannen.

Jalan Malioboro is een populaire winkelstraat in Yogyakarta. Ook 's avonds is het hier levendig en bruisend. Hier komen ouderen, jongeren en toeristen samen om van de avond te genieten. Terwijl de ene groep onder het genot van een kopje thee geniet, speelt er verder in de straat een bandje wat muziek. Het leven gaat hier de hele nacht door, dus mocht je na het stappen nog trek hebben in iets lekkers, hier moet je wezen!

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors