Nieuw reisprogramma over Azie

5 januari 2012 door Getaway Travel

Vanaf zondag 8 januari zendt SBS6 in samenwerking met 333TRAVEL het nieuwe reisprogramma Droomreizen in Azië uit. In zes afleveringen worden kijkers meegenomen op ontdekkingsreis langs onontdekte gebieden en highlights in Indonesië, Thailand en Sri Lanka.

In de afleveringen komen bijzondere bestemmingen en excursies aan bod en worden trendy en luxueuze, maar ook authentiek Aziatische accommodaties onder de loep genomen. Nederlandse reizigers vertellen in de bezochte bestemmingen over hun belevenissen.

De presentatrice van het reisprogramma is Patrizia Struchel, Azië-specialist en product manager bij reisorganisatie 333TRAVEL. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring in de reiswereld, bagage die ze gebruikt om de kijker bekend te maken met de ins en outs van reizen in Azië.

'Droomreizen in Azië is een docusoap voor bezielde reizigers met een passie voor het Verre Oosten,' zegt Struchel. 'We laten zien waar en hoe het best kan worden rondgereisd in Azië. Tegelijkertijd komen kijkers te weten hoe onze producten tot stand komen, wat voor reisliefhebbers heel interessant is.'

De eerste aflevering van Droomreizen in Azië wordt uitgezonden op zondag 8 januari, om 14:55 uur bij SBS 6. De vijfentwintig minuten durende afleveringen worden wekelijks herhaald op dinsdagmiddag. Online zijn de uitzendingen te bekijken via SBS 6 Programma gemist. Klik hier voor meer informatie.

Specialisten Indonesië

Meer Indonesie.nl

Sponsors