Indonesie.nl Een maand korting bij 100 restaurants in Jakarta

Een maand korting bij 100 restaurants in Jakarta

14 mei 2015 door Getaway Travel

Honderd restaurants in Jakarta vieren vanaf 14 mei dertig dagen feest door speciale menu’s aan te bieden tegen vriendelijke prijzen. Het eetfestival EAT Jakarta moet bewustzijn creëren over de culinaire diversiteit van de Indonesische hoofdstad.

De deelnemende restaurants variëren van Franse bistro’s tot All-American Steakhouses. De eetgelegenheden presenteren in totaal driehonderd menu’s waar de liefhebbers uit kunnen kiezen. De meesten bestaan uit drie of meer gangen en hebben een prijskaartje van nog geen vijf euro.

In de loop van de maand vindt er een reeks aanvullende activiteiten plaats in teken van EAT Jakarta. Zo opent er onder meer een bazaarrestaurant en worden een aantal eetwedstrijden gehouden.

Het festival eindigt met een grote ceremonie op 14 juni. De locatie van dit evenement is nog niet bekend.

Qraved

EAT Jakarta is een initiatief van Qraved, een reserveringswebsite voor restaurants in Indonesië. Steven Kim, CEO en oprichter van Qraved, heeft laten weten met het speciale aanbod van het eetfestijn mensen uit verschillende klassen enthousiast te willen maken voor gerechten uit verscheiden landen.

Specialisten Indonesië

Meer Indonesie.nl

Sponsors