Dadar gulung
Like ons op Facebook

Dadar gulung

door Getaway Travel

Ingrediënten
250 gr volkorenbloem
100 ml (kokos)melk
2 eieren
1 tl suiker
1 tl zout
1 el boter
50 ml pandanextract

Vulling
200 gr geraspte kokos
2 el goela djawa (palmsuiker)
2 pandanbladeren
100 ml water
1 tl zout

Bereiding
- Maak een pannenkoekenbeslag van bloem, melk, eieren, zout, suiker, pandanextract en mix de (kokos)melk er langzaam bij tot het glad is.
- Verhit een koekenpan en bak het beslag tot lichtgroene flensjes.
- Voor de vulling kneus je de pandanbladeren. Mix de bladeren met de geraspte kokos, het water, de goeloe djawa en het zout in de pan en breng aan de kook.
- Blijf roeren tot het water is opgedroogd en de kokos plakkerig en droog is.
- Verwijder de pandanbladeren uit de kokosmix.
- Vul de flensjes met twee eetlepels van de gegratineerde kokosmix. Rol op en vouw de randen naar binnen.

Like deze pagina

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors