Dadar gulung

Dadar gulung

door Getaway Travel

Ingrediënten
250 gr volkorenbloem
100 ml (kokos)melk
2 eieren
1 tl suiker
1 tl zout
1 el boter
50 ml pandanextract

Vulling
200 gr geraspte kokos
2 el goela djawa (palmsuiker)
2 pandanbladeren
100 ml water
1 tl zout

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 233 reizen naar Indonesie

Bereiding
- Maak een pannenkoekenbeslag van bloem, melk, eieren, zout, suiker, pandanextract en mix de (kokos)melk er langzaam bij tot het glad is.
- Verhit een koekenpan en bak het beslag tot lichtgroene flensjes.
- Voor de vulling kneus je de pandanbladeren. Mix de bladeren met de geraspte kokos, het water, de goeloe djawa en het zout in de pan en breng aan de kook.
- Blijf roeren tot het water is opgedroogd en de kokos plakkerig en droog is.
- Verwijder de pandanbladeren uit de kokosmix.
- Vul de flensjes met twee eetlepels van de gegratineerde kokosmix. Rol op en vouw de randen naar binnen.

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner