Javaanse andijvie
Like ons op Facebook

Javaanse andijvie

door Getaway Travel

S. Mali mailde ons dit smakelijke recept voor Javaanse Andijvie. Dit is een heerlijk doordeweeks gerecht!

Ingredienten:
1 kg andijvie
300 gr magere doorregen varkenslapjes of magere spekblokjes
3 eetlepels olie
2 uien
3 teentjes knoflook
1 rode paprika, in dunne reepjes gesneden
5 eetlepels ketjap
een snuifje ve-tsin
1 bouillonblokje
Zout

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 557 reizen naar Indonesie

Bereiding:
- Maak de andijvie goed schoon, snijd ze fijn en laat ze zo goed mogelijk uitlekken.
- Snijd het vlees in stukjes en bak die in de olie.
- Laat, als het vlees begint te bruinen, de intussen fijngehakte uien en knoflook meebakken.
- Voeg zodra de uien doorbakken zijn, de ketjap, wat ve-tsin, het bouillonblokje en de goed uitgelekte andijvie toe en laat ze naar smaak gaar worden.
- Doe als laatste de in dunne reepjes gesneden rode paprika erbij en warm deze kort mee.
- Voeg evt. nog wat zout toe, indien nodig.

Lekker met nasi (witte rijst).

Onafhankelijk advies over je reis naar Indonesië

De reisspecialisten van de Indonesië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Indonesië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Indonesië Desk!

Like deze pagina

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors