Sambal goreng ati-peteh
Like ons op Facebook

Sambal goreng ati-peteh

door Getaway Travel

Van Danny Philips ontvingen we dit smakelijke recept voor Sambal Goreng Ati-Peteh. We kunnen niet wachten om het uit te proberen!

Ingredienten
500 gram gehalveerde kippenlevertjes
15 stuks petehbonen, in kwarten
2 eetlepels fijngesneden ui
2 teentjes fijngesneden knoflook
1 eetlepel sambal trassi
1 theelepel laos
2 stuks daon salam
1 stuks daon djeroek poeroet
0,25 liter dikke santen
zout naar behoeven

Bereiding
- Maak een boemboe van ui, knoflook, sambal, laos en zout en fruit dit even in twee eetlepels plantaardige olie.
- Voeg lever, santen, daon salam, djeroekpoeroet en petehbonen toe roer goed door en laat het inkoken op laag vuur.
- Serveer bij witte rijst.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 528 reizen naar Indonesie

Onafhankelijk advies over je reis naar Indonesië

De reisspecialisten van de Indonesië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Indonesië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Indonesië Desk!

Like deze pagina

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors