Sambal goreng ati-peteh
Like ons op Facebook

Sambal goreng ati-peteh

door Getaway Travel

Van Danny Philips ontvingen we dit smakelijke recept voor Sambal Goreng Ati-Peteh. We kunnen niet wachten om het uit te proberen!

Ingredienten
500 gram gehalveerde kippenlevertjes
15 stuks petehbonen, in kwarten
2 eetlepels fijngesneden ui
2 teentjes fijngesneden knoflook
1 eetlepel sambal trassi
1 theelepel laos
2 stuks daon salam
1 stuks daon djeroek poeroet
0,25 liter dikke santen
zout naar behoeven

Bereiding
- Maak een boemboe van ui, knoflook, sambal, laos en zout en fruit dit even in twee eetlepels plantaardige olie.
- Voeg lever, santen, daon salam, djeroekpoeroet en petehbonen toe roer goed door en laat het inkoken op laag vuur.
- Serveer bij witte rijst.

Like deze pagina

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors